Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία Δήμου Καβάλας και Ασπίδας Πολυστύλου

 Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία Δήμου Καβάλας και Ασπίδας Πολυστύλου

Ο Σύλλογος μας, Α.Μ.Σ. ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και την ειδική σύμβουλο του Δήμου σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου, διοργανώνουν το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών, που μας έχει συγκλονίσει όλους, και καθώς οδεύουμε προς ένα Πάσχα που θα είναι διαφορετικό και θα είναι βαρύ για τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, αποφασίσαμε να γίνουμε και εμείς μέρος της όμορφης πρωτοβουλίας “Αγκαλιά Αλληλεγγύης”, που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Καβάλας.

Συνοδοιπόροι σε αυτή τη σκέψη μας υπήρξαν οι γειτονικές μας ομάδες, Γ.Σ. Κεραυνός Κρηνίδων και Γ.Π.Σ. Δόξα Αμυγδαλεώνα, οι οποίες δέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση μας. Την τετράδα συμπληρώνει η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, η οποία πάντα δείχνει την ευαισθησία της για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, και ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου του 6ου Λυκείου Καβάλας, να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα. Ο αθλητισμός περνάει μέσα από την καρδιά, και η καρδιά μας χτυπάει για να προσφέρει. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τη δράση της Αγκαλιάς Αλληλεγγύης για το Πάσχα, και τα παιδιά μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ ο νονός της χαράς, και μέλος της Αγκαλιάς.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης