• 13 Μαΐου 2024,

Τρεις Κυριακές ανοικτά το Δεκέμβρη

 Τρεις Κυριακές ανοικτά το Δεκέμβρη

Την Πέμπτη συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και αποφάσισε το εορταστικό ωράριο που θα ισχύσει κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι αποφάσεις για το ωράριο των καταστημάτων είναι οι αναμενόμενες. Το εορταστικό ωράριο θα αρχίσει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Προβλέπεται ότι τα καταστήματα θα λειτουργήσουν τις τρεις από τις πέντε Κυριακές του μήνα, δηλαδή στις 17, στις 24 και στις 31 Δεκεμβρίου.

Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου είναι προαιρετική ωστόσο ο Εμπορικός Σύλλογος είναι σύμφωνος με τη λειτουργία της αγοράς. Οι άλλες δύο Κυριακές είναι οι παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στις 24 και στις 31 Δεκεμβρίου η αγορά θα λειτουργήσει από τις 11:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της συνεδριάσεως του συλλόγου την Πέμπτη αποφασίστηκε επίσης να στηριχθεί η εκδήλωση της Αλφαβητοπαρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Καβάλας το Φεβρουάριο, ενώ αποφασίστηκε επίσης και η συνεργασία με τη Θασιακή Ένωση για τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων σχετικά με την κατάσταση των δρομολογίων στην πορθμειακή γραμμή του Πρίνου. Η συνάντηση με τη διοίκηση της Θασιακής Ένωσης θα γίνει εντός των ημερών. Πιθανόν να αποφασιστούν κινητοποιήσεις, οι οποίες όμως θα πρέπει να εγκριθούν σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.

Στην ίδια συνεδρίαση φαίνεται ότι θα αποφασιστεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος θα συζητήσει με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας που ζητά για τα μέλη του εκπτωτική κάρτα.

Διαβάστε επίσης