• 21 Μαΐου 2024,

Τροχαίο υλικών μετά από καταδίωξη και δωρεά στο Τμήμα Ασφαλείας

 Τροχαίο υλικών μετά από καταδίωξη και δωρεά στο Τμήμα Ασφαλείας

Περίπου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην περιοχή Τιμίου Σταυρού συγκρούστηκαν δύο επιβατικά οχήματα. Εκ των υστέρων προέκυψε ότι επρόκειτο για καταδίωξη στην οποία ενεπλάκη όχημα με συμβατικές πινακίδες του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με ζημιές, ακινητοποιήθηκε και εγκατέλειψε την καταδίωξη. Στη συνέχεια βρέθηκε έμπροσθεν του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης (φωτογραφία). Το υπό καταδίωξη αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε, παρά την κινητοποίηση και άλλων περιπολικών και αστυνομικών δυνάμεων. Υπάρχουν ωστόσο στοιχεία του οχήματος και η έρευνα συνεχίζονταν ακόμη και χθες το πρωί. Στο σημείο της σύγκρουσης των αυτοκινήτων χύθηκαν λάδια στο οδόστρωμα και σε μεγάλο μήκος της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας. Έτσι χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί χώμα για να καλυφθούν. Τα σημάδια του γεγονότος ήταν εμφανή και χθες το πρωί.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας έγινε δέκτης μιας ακόμη δωρεάς. Ο επαγγελματίες κ. Αλέξανδρος Κιοπιρίδης δώρισε και θα εγκαταστήσει ο ίδιος σύστημα εισόδου εξόδου. Κατά πληροφορίες θα χρησιμοποιηθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Στον 1ο όροφο του κτιρίου. Εξ αυτού του λόγου ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καραμανλής ευχαριστεί τον ιδιώτη για τη δωρεά του.

Τέλος χθες το πρωί στην Εγνατία οδό εξετράπη της πορείας του όχημα Ταξί. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο μέσο του οδοστρώματος με αποτέλεσμα και μέχρι την απομάκρυνση του να ληφθούν σχετικά μέτρα τροποποίησης της κυκλοφορίας κτλ. Το συμβάν έγινε στο ύψος περίπου της Πετροπηγής και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καβάλα προς Ξάνθη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης