cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Τρόμαξαν στο Δημαρχείο αλλά η φωτιά έσβησε γρήγορα (φωτογραφίες)

 Τρόμαξαν στο Δημαρχείο αλλά η φωτιά έσβησε γρήγορα (φωτογραφίες)

Σε βραχυκύκλωμα λάμπας στο Δημαρχείο (λευκό κτίριο) οφείλεται φωτιά που εκδηλώθηκε πριν λίγο.

Φέρονται να την έσβησαν εργαζόμενοι με πυροσβεστήρα και πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Η οποία παραμένει στο χώρο καλού κακού, συμπληρώνοντας την παρέμβαση κατάσβεσης. Τρόμαξαν εργαζόμενοι, βρίσκονται στην αυλή του κτιρίου. Οι ζημιές προς το παρόν περιγράφονται περιορισμένες.


Δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, μετά την ενημέρωση που είχε για το περιστατικό από τους συνεργάτες του και τους αξιωματικούς της Π.Υ. Καβάλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά από το προσωπικό του Δήμου Καβάλας και κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στο φωτιστικό σώμα που βρίσκεται έξω από το Ταμείο.

Το εν λόγω συμβάν καταδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι διαδικασίες για την επισκευή του Δημαρχείου Καβάλας, μέσα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Οι μελέτες τόσο για το Δημαρχείο Καβάλας, όσο και για κτήρια Vix και Μούτουλα, κατατέθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού, για να πάρουν τη σχετική έγκριση του ΚΑΣ, από τον περασμένο Μάιο.

Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθώ τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσω την επίσπευση των ενεργειών για την αναβάθμιση όλων των κτηρίων”.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επιθυμεί να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας για την άμεση ανταπόκριση της και για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά στο Δημαρχείο.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης