Underwear & Sleepwear Που Συνδυάζουν Άνεση Και Στιλ

 Underwear & Sleepwear Που Συνδυάζουν Άνεση Και Στιλ

Η νέα σεζόν και η επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα προστάζουν μια μικρή ανανέωση της ντουλάπας και της διάθεσής μας, γι’ αυτό χρειαζόμαστε πάντα δυνατούς “συμμάχους” που θα μας προσφέρουν ό,τι χρειαζόμαστε.

Η Minerva είναι στο πλάι σου και φέτος, για να σου προτείνει εσώρουχα και πιτζάμες για το φθινόπωρο αλλά και για κάθε εποχή, σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα και φυσικά από τα καλύτερα και πιο άνετα υφάσματα, που αγκαλιάζουν το σώμα.

Πάμε να ανακαλύψουμε μερικά από τα μοναδικά κομμάτια του brand, να να πάρεις μια πρώτη γεύση από τις φανταστικές σου επιλογές!

Everyday εσώρουχα με άψογη εφαρμογή

Fimelle Rio χαμηλόμεσο Slip σε υπέροχα σχέδια και χρώματα και σετ των 3 τεμαχίων, για να απογειώσεις την άνεση και το στιλ σου!

 Τα γυναικεία εσώρουχα της αγαπημένης εταιρείας εσωρούχων τα συνδυάζουν όλα αρμονικά. Εξερεύνησε την ανανεωμένη συλλογή από εσώρουχα που φροντίζει πάντα να συμβαδίζει με τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην ποιότητα και την άνεση στην καθημερινότητα, που κάθε σύγχρονη γυναίκα αναζητά.

Εξώπλατο Push Up Bra σε μαύρο χρώμα, για να φοράς άνετα τα αγαπημένα σου ρούχα!

Βρες bottoms σε διάφορους τύπους, όπως κλασικά χαμηλόμεσα σλιπάκια και Strings, Bralettes και σουτιέν σε διάφορα στιλ, φανελάκια και όλα τα εσώρουχα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Αναζήτησέ τα σε πλούσια γκάμα μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων, από τα καλύτερα υφάσματα και σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή.

Πυτζάμες και νυχτικάκια για τον καλύτερο ύπνο

Γυναικεία πιτζαμάκια Pets αποτελούμενα από κοντομάνικα μπλουζάκια και σορτς σε υπέροχες αποχρώσεις, για να επιλέξεις την αγαπημένη σου!

Οι γυναικείες πιτζάμες και νυχτικές της Minerva σχεδιάζονται από τα πιο μαλακά υφάσματα, με σκοπό να σου προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή άνεση κατά τον ύπνο. Η διάσημη εταιρεία, όμως, δεν έχει κάνει την παραμικρή έκπτωση στο στιλ, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία.

Αμάνικη γυναικεία νυχτικιά 70s Wave από 100% βαμβάκι υψηλής ποιότητας για ασυναγώνιστη άνεση στον ύπνο!

Αναζήτησε μονόχρωμα και εμπριμέ sleepwear κομμάτια σε χρώματα από όλη την παλέτα, με υπέροχα σχέδια για κάθε ηλικία και απόκτησε αυτό που ταιριάζει στη μοναδική σου προσωπικότητα. Περιηγήσου στο minerva.gr, ανακάλυψε ποιοτικά και μοντέρνα ελληνικά εσώρουχα και πιτζάμες για online αγορά, κάνε την παραγγελία σου και παράλαβέ τη άμεσα σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης