• 18 Μαΐου 2024,

Β. Παππάς: Έθεσα το θέμα του άστεγου προ μηνών αλλά…

 Β. Παππάς: Έθεσα το θέμα του άστεγου προ μηνών αλλά…

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς είχε ενδιαφερθεί πριν από λίγους μήνες για το περιστατικό άστεγου συμπολίτη, ο οποίος εμφανίζεται να κοιμάται ακόμη και στο πεζοδρόμιο, κινούμενος συνήθως στην περιοχή πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Φωτογραφία με το ίδιο θέμα δημοσίευσε μόλις χθες η εφημερίδα μας.

Ο άστεγος εμφανίζονταν πριν από λίγες ημέρες να κοιμάται σε πεζοδρόμιο της οδού Εθνάρχου Μακαρίου. Η δημοσίευση της ΠΡΩΙΝΗΣ στάθηκε η αφορμή ώστε ο Βαγγέλης Παππάς να επανέλθει στο πρόβλημα. «Έχω θέσει το θέμα εδώ και τρεις μήνες στο δημοτικό συμβούλιο. Αν και μου είπαν ότι θα το λύσουν αμέσως, ως συνήθως δεν έκαναν τίποτε. Ντροπή σας», ήταν το σύντομο σχόλιο του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Καβάλας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης Μανόλης Κελαϊδάκης ενδιαφέρθηκε περαιτέρω κι έλαβε την απάντηση ότι ο δήμος Καβάλας ενημέρωσε την αστυνομία, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Το θέμα μας, είπε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ ο Βαγγέλης Παππάς, είναι το αποτέλεσμα. Στην προκειμένη περίπτωση αποτέλεσμα δεν υπάρχει, συμπλήρωσε. Εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραμένει άστεγος.

Διαβάστε επίσης