• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Βαλκάνιοι και χαμηλού εισοδήματος οι πιο πολλοί τουρίστες της Θάσου

 Βαλκάνιοι και χαμηλού εισοδήματος οι πιο πολλοί τουρίστες της Θάσου

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Καλογερικό του Λιμένα Θάσου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον τουρισμό του νησιού. Η διοργάνωση ανήκε στον Τουριστικό Οργανισμό Θάσου και παρουσιάστηκε μελέτη εταιρείας σχετικά με την παρούσα τουριστική κατάσταση της Θάσου και την ανάπτυξη ενός πρακτικού σχεδίου δράσεως.

Η αίθουσα του Καλογερικού ήταν γεμάτη. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επαγγελματίες του τουρισμού από τη Θάσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της διεξαχθείσας μελέτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου που ως φορέας μετέχει στον Οργανισμό Τουρισμού Θάσου, σημείωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αναφέρουν με απόλυτη σαφήνεια το πώς θα ταξιδέψει ένας επισκέπτης έως τη Θάσο. Οι περισσότεροι τουρίστες του νησιού, ίσως και σε ποσοστό 80%, προέρχονται από βαλκανικές χώρες κι έχουν χαμηλό εισόδημα.

Αυτό θα πρέπει να αλλάξει και να βελτιωθεί, επεσήμανε ο Μάρκος Δέμπας. Εξήγησε ότι η παρουσιαζόμενη έρευνα περιλαμβάνει και προτάσεις για ένα καινούργιο επιχειρησιακό πλάνο και μια πρωτοβουλία για τη διόρθωση των λαθών. Ο κ. Δέμπας διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη μελέτη θα παρουσιαστεί και στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου σε μία από τις προσεχείς συνεδριάσεις του. Σχετικά με την αποστολή των Ρώσων από την Αγία Πετρούπολη που βρίσκονται στην Καβάλα του τριημέρου Δευτέρας – Τρίτης – Τετάρτης, ο πρόεδρος συναντήθηκε με τους επισκέπτες τους οποίους και προσκάλεσε στην έκθεση του Επιμελητηρίου KAVALA EXPO 2018.

Διαβάστε επίσης