• 8 Μαΐου 2024,

Βασικοί Δήμιζας και Τόσκας στην Κύπρο με την Αναγέννηση Δερύνειας

 Βασικοί Δήμιζας και Τόσκας στην Κύπρο με την Αναγέννηση Δερύνειας

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γιώργος Δήμιζας άφησε τον ΑΟΚ μετά από 3 γεμάτες χρονιές για να μετακομίσει στην Κύπρο και να φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης Δερύνειας, ομάδα Β` Εθνικής του νησιού.

Ο Δήμιζας είναι βασικός κάτω από τα δοκάρια της Αναγέννησης και μάλιστα ήταν στην αρχική ενδεκάδα το Σάββατο που μας πέρασε στη νίκη επί του Διγενή Μόρφου με 2-1.

Η ομάδα της Δερύνειας στη βαθμολογία της Β` Εθνικής Κύπρου είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Έχει μέχρι τώρα 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Στην πρώτη θέση είναι ο Άρης Λεμεσού με 25 βαθμούς. Στη Β` Εθνική της Κύπρου συμμετέχουν 18 ομάδες. Υποβιβάζονται 6 ομάδες ενώ δυο ανεβαίνουν στην μεγάλη κατηγορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Σημειώνουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 στην Αναγέννηση Δερύνειας είχε πάρει μεταγραφή ένας ακόμη παίκτης του ΑΟΚ. Πρόκειται για τον αμυντικό Δημήτρη Τόσκα ο οποίος τότε ήταν πρωταθλητής με την ομάδα της Καβάλας στη Γ` Εθνική, χωρίς να ανανεώσει την παρουσία του στο πρωτάθλημα της FL.

Τώρα οι δυο τους είναι συμπαίκτες και  στην Αναγέννηση. Ο Τόσκας ήταν επίσης βασικός στη νίκη επί του Διγενή Μόρφου με 2-1.

Διαβάστε επίσης