Βασίλης Μπιλμπίλης: « Να επιστρέψουν οι Περαμιώτες ποδοσφαιριστές στο Βρασίδα»

 Βασίλης Μπιλμπίλης: « Να επιστρέψουν οι Περαμιώτες ποδοσφαιριστές στο Βρασίδα»

Δηλώσεις για την επόμενη μέρα στο Βρασίδας Ν. Π μετά την επιτυχημένη σεζόν που μας πέρασε έκανε στην Αθλητική Πρωινή, ο Βασίλης Μπιλμπίλης που εδώ και πολλά χρόνια είναι κοντά στην ομάδα σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα διετέλεσε πρόεδρος σε ιστορικές στιγμές για την ομάδα του Δήμου Παγγαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

*Πως προγραμματίζει η διοίκηση του Βρασίδας τη νέα αγωνιστική χρονιά: « Πρώτα απ` όλα πρέπει να πούμε ότι τα πάντα θα τρέξουν μετά τη γενική συνέλευση όπου εκεί θα κριθεί για το αν συνεχίσουμε το έργο μας και την επόμενη σεζόν. Από την πλευρά μου θέλω να πω, ότι η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην Α` κατηγορία με την κατάληψη της 3ης θέσης ενώ παράλληλα αγωνίστηκαν αρκετά νέα παιδιά στη βασική ομάδα που σίγουρα αυτό μας ικανοποιεί. Ο Βρασίδας στάθηκε όρθιος αν και είχε αρκετά διοικητικά  προβλήματα της αρχή της περιόδου. Τα ξεπέρασε και δημιούργησε ένα ικανό σύνολο.

Για την επόμενη μέρα προσωπική μου άποψη είναι στην ομάδα του Βρασίδα να επιστρέψουν ποδοσφαιριστές μέσα από την Πέραμο που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες του νομού μας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές Περαμιώτες που μπορούνε να προσφέρουν στο Βρασίδα και αυτό βέβαια το δείχνουν και στις ομάδες που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι καλό και την τοπική κοινωνία που θέλει να βλέπει παίκτες μέσα από την Πέραμο να παίζουν στη βάση τους.

Από εκεί και πέρα ο σχεδιασμός θα γίνει από τον προπονητή. Ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν και ποιοι όχι. Μετά τη γενική συνέλευση θα κριθεί οριστικά η παραμονή του κ. Ματρακούκα που είχαμε μεταξύ μας άριστη συνεργασία και νομίζω ότι αποδείχθηκε μια πολύ καλή επιλογή.

Διαβάστε επίσης