• 29 Μαρτίου 2024,

Βασίλης Μουλάκης στους 93,7: «  Έτοιμος ο ΓΣΕ σε κάθε πρόσκληση»

 Βασίλης Μουλάκης στους 93,7: «  Έτοιμος ο ΓΣΕ σε κάθε πρόσκληση»

Συνέντευξη στους 93,7 παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του ΓΣΕ Βασίλης Μουλάκης για τη μεγάλη πρόκληση της ομάδας του να παίξει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α2 κατηγορία. Τόνισε κυρίως την βοήθεια που χρειάζεται ο ΓΣΕ από τον κόσμο της περιοχής και όχι μόνο.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Είναι μια ιστορική στιγμή για τον ΓΣΕ η συμμετοχή του στην Α2 ενώ θα έχει αντίπαλο και τον Ολυμπιακό.

Απάντηση: Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μια μικρή πόλη όπως είναι η Ελευθερούπολη θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα ο στόχος μας θα είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να μην κινδυνέψουμε.

Μέχρι τώρα οι μεταγραφικές μας κινήσεις δείχνουν ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα.  Θα γίνουν ακόμη δυο μεταγραφές. Ο ένας θα είναι σέντερ και ο άλλος σουτινγκ γκαρντ.  Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Ερώτηση: Είναι ο ΓΣΕ καθόλα έτοιμος για την Α2. Μιλάμε και για την υλικοτεχνική υποδομή στο κλειστό της Ελευθερούπολης.

Απάντηση: Οσον αφορά το γήπεδο, δεν είναι μόνο δική μας υπόθεση. Είναι βασικά του Δήμου. Ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Εχουμε πάρει τις υποσχέσεις ότι θα έχουν προστεθεί κερκίδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια έδειξε έτοιμη σε κάθε πρόσκληση.  Κάθε χρόνο ανεβαίναμε και μια κατηγορία. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά την Α2 κατηγορία και ο ΓΣΕ είναι έτοιμος απ` όλες τις απόψεις.

Ερώτηση: Πόσο μπορεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια μια μικρή πόλη όπως είναι η Ελευθερούπολη;

Απάντηση: Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Δεν μπορούμε να το πούμε με λόγια, περιμένουμε να το δούμε στην πράξη.  Αυτό που ζητάμε είναι ο κόσμος να έρθει στο κλειστό. Κάνουμε άνοιγμα σε όλο την Περιφέρεια. Είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζει στην Α2 από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το κυρίαρχο θέμα είναι ο κόσμος. Αν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι γεμίζουμε το γήπεδο δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό από καμία ομάδα.

Δεν κάνουμε άνοιγμα μόνο στο Δήμο Παγγαίου.

Θέλουμε τον κόσμο από το Δήμο Παγγαίου αλλά όχι μόνο.

Ερώτηση: Στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά την Α2 οπότε δεν τίθεται θέμα εμπειρίας.

Απάντηση: Πήραμε παίκτες που έχουν εμπειρίες στην Α2 αφού αγωνιζόταν τη σεζόν που πέρασε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.  Επίσης κοιτάξαμε να κατεβάσουμε το μέσο όρο ηλικίας.  Ηρθαν παίκτες που είναι στην κατάλληλη ηλικία να παίξουν μπάσκετ. Νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στην Energean Kavala BC, χωρίς τραυματισμούς.

Διαβάστε επίσης