Βασίλης Μουλλάκης: «Μεγάλο επίτευγμα η φετινή μας παρουσία»

 Βασίλης Μουλλάκης: «Μεγάλο επίτευγμα η φετινή μας παρουσία»

Δηλώσεις στην κάμερα του ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ και στον Τάσο Πατσίδη έκανε ο τεχνικός διευθυντής του ΓΣΕ, Βασίλης Μουλλάκης για την έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της EliteLeagueαλλά και για τη μεγάλη πρόκληση του Final 4 .

Αναλυτικά.

Ερ: Ήταν στα αρχικά πλάνα ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ελευθερούπολης το περασμένο καλοκαίρι;

Απ: Δεν ήταν στα πλάνα 100%. Φτιάξαμε μια ομάδα φέτος πιο νεανική.  Κοιτάξαμε να πάρουμε παιδιά πιο νέα σε ηλικία. Έχουμε μέσο όρο 23 χρονών. Υπήρχαν επίσης ομάδες που είχαν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς.  Νομίζω ότι ήταν μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι πήραμε τη 2η θέση στην κανονική περίοδο από ομάδες που φαινομενικά είχαν πιο δυνατό ρόστερ από το δικό μας.

Ερ: Στη διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΓΣΕ πέτυχε και μεγάλες νίκες και στη Γεωργιανή και εκτός έδρας.

Απ: Πιστεύω ότι στην έδρα μας, βγήκαμε εκτός προγράμματος με δυο ήττες με Παπάγου και Μύκονο.   Κατά τα άλλα στη Γεωργιανή κερδίσαμε όλες τις μεγάλες ομάδες. Επίσης και εκτός έδρας κερδίσαμε την 1η αγωνιστική τον Πανιώνιο και στη διάρκεια τον Ηρακλή και τον Κόροιβο.  Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ερ: Τώρα ήρθε η μεγάλη ώρα; Σκεφτόμαστε το Final 4;

Απ: Φυσικά και σκεφτόμαστε το Final 4, τώρα όμως έχουμε μπροστά μας, τον Ερμή Σχηματαρίου.  Πήραμε τη 2η θέση και αποκτήσαμε το αβαντάζ έδρας.   Σε δυο εντός έδρας παιχνίδια είναι ευκαιρία να πάρουμε αυτό που ζητάμε.

Αν περάσουμε στο Final 4, με μια νίκη στα δυο παιχνίδια μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Είναι επίτευγμα αυτό που έχει κάνει μέχρι τώρα,  με μια νεανική ομάδα.

Ερ:  Ο κόσμος ήρθε κοντά στην ομάδα και στη Γεωργιανή αφού φέτος δεν χρησιμοποιήθηκε η φυσική  στην Ελευθερούπολη έδρα λόγω έργων.

Απ: Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα υπήρχε για πολλούς η δυσκολία της μετακίνησης.  Ο κόσμος όμως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ήταν πολύ κοντά στην προσπάθεια.

Θα πρέπει την Πέμπτη να είναι όλος ο… νομός δίπλα μας. Να στηρίξει την ομάδα, να καταφέρει το πρώτο βήμα.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι θεωρώ ότι είναι το πρώτο.

Ερ:  Ένα γενικό σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα;

Απ: Ανέβηκε πάρα πολύ το πρωτάθλημα. Εκτός από τους δυο ξένους, πήραν πρωταγωνιστικό ρόλο και οι Έλληνες παίκτες .

Τουλάχιστον στη δική μας ομάδα πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής οι Έλληνες παίκτες.  Αυτό είναι σίγουρα το μεγάλο κέρδος. οθλακισ

Διαβάστε επίσης