• 7 Μαΐου 2024,

Βέροια – ΑΟΚ 0-1: Το εντυπωσιακό σερί νικών συνεχίστηκε και στην Ημαθία (φωτογραφίες-video)

 Βέροια – ΑΟΚ 0-1: Το εντυπωσιακό σερί νικών συνεχίστηκε και στην Ημαθία (φωτογραφίες-video)

Για την 31η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Βέροιας από την τοπική ομάδα, επικρατώντας με 1-0.

Έχοντας καλό πρόσωπο -κυρίως- στο πρώτο μέρος, το Καβαλιώτικο συγκρότημα έφτασε σε ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως ήταν αναμενόμενο, και σ’ αυτό το παιχνίδι ο Τίμος Καβακάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες χωρίς ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στο ρόστερ.

Εκμεταλλευόμενος αδράνεια στα μετόπισθεν των γηπεδούχων, ο Βασίλης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με πλασέ από κοντινή απόσταση. Ο ΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρει και δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, μετά από χαμένο τετ α τετ του Δημητριάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γκέκας και Αλτινζής πήραν τη θέση των Αλ Ρασντί και Γιαγτζίδη. Στο 55ο λεπτό, οι «αργοναύτες» είχαν ακόμη μια καλή στιγμή, όταν μετά την κάθετη μεταβίβαση του Σαμπανίδη, ο -σκόρερ- Παπαδόπουλος δε σημάδεψε σωστά.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα δε σημειώθηκαν άλλες φάσεις. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Θερμαϊκό ενώ μεσοβδόμαδα (17/4) υπάρχει ο επαναληπτικός κόντρα στον Άρη Πηγών για το Κύπελλο ΕΠΣΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΠΣ Βέροια (Γιώτης Τσαλουχίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος, Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Γιαννόπουλος, Χατζηπάντος

ΑΟΚ (Τίμος Καβακάς): Τσιόπτσης, Δημητριάδης, Καζαντζίδης (57′ Γερονικολός), Μέτσε, Δερμιτζάκης (80′ Σμίλτος), Σαμπανίδης (57′ Στοΐνοβιτς), Γιαγτζίδης (46′ Αλτινζής), Δαλιανόπουλος, Λαγός, Αλρασίντι (46′ Γκέκας), Παπαδόπουλος Β.

Διαβάστε επίσης