Βραβεύσεις απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Π.Ε. Καβάλας

 Βραβεύσεις απο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Π.Ε. Καβάλας

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Π.Ε. Καβάλας σε  μια πολύ ωραία εκδήλωση, πραγματοποίησε την ετήσια βράβευση των παιδιών των συναδέλφων που αρίστευσαν το προηγούμενο σχολικό έτος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αστυν. Διευθυντής της Περιφέρειας Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος κος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Διευθυντής της Δ.Α.  Καβάλας κος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και Πρόεδρος των Συνοριακών Δράμας κος ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, ο Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. κος ΚΑΙΜΑΚΤΣΙΔΗΣ Γεώργιος, η πρόεδρος του τοπ. συμβουλίου Καβάλας κα ΚΟΓΙΑ Φωτεινή, η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κα ΠΡΑΣΣΑ ΧΙΩΤΗ Κορίνα και πολλοί συνάδελφοι με τα παιδιά τους!!!

Στην γιορτή τιμήθηκαν οι μαθήτριεςμαθητές  :

ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ Ελένη, ΗΛΙΑΔΟΥ Βασιλική, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΚΑΛΟΥΣΗ Χριστίνα, ΚΑΛΟΥΣΗ Αικατερίνη, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ  Μάριος, ΤΕΞΑΚΑΛΙΔΟΥ Ιωάννα,  , ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ Αθανάσιος, ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ Μάριος και ΤΣΙΠΙΖΙΔΟΥ  Χαρίκλεια  οι οποίοι εκτός του επαίνου και τις ευχές όλων,  έλαβαν και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Επίσης τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Αστυνόμο Α΄

κο ΓΕΡΟΚΩΤΣΟ Κων/νο με τις καλύτερες ευχές μας για την οικογένεια του, με υγεία και εις ανώτερα!!!

Τους ευχαριστούμε όλους, καθώς και τους συναδέλφους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα, καλή πρόοδο στα παιδιά τους ,υγεία και Καλό Πάσχα!!!

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης