• 13 Μαΐου 2024,

Βρήκαν λάθος νοσοκομείο!

 Βρήκαν λάθος νοσοκομείο!

Ένα ασθενοφόρο στάθμευσε χθες το πρωί μπροστά από το παλιό νοσοκομείο, επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Επέβαιναν ο οδηγός και δύο άτομα πληρώματος, διασώστες δηλαδή του ασθενοφόρου. Βλέποντας το κτήριο που ήταν μπροστά τους, κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για νοσοκομείο, τουλάχιστον σε λειτουργία. Οι Ούγγροι, όπως εκ των υστέρων έγινε γνωστό, ξεκίνησαν από τη Βουδαπέστη για να παραλάβουν από το νοσοκομείο της Καβάλας, συμπατριώτη τους ασθενή. Μόνο που έκαναν λάθος στο νοσοκομείο κι αντί να βρεθούνε στο καινούριο, αυτό δηλαδή που λειτουργεί, βρέθηκαν ακολουθώντας τις σχετικές οδικές πινακίδες, στο παλιό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ούγγρος ασθενής ήταν στην περιοχή για διακοπές, αντιμετώπισε πνευμονολογικά προβλήματα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Καβάλας. Το ασθενοφόρο προέρχονται από ασφαλιστική εταιρία της Ουγγαρίας στην οποία ήταν ασφαλισμένος, ο Ούγγρος τουρίστας.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου πληροφορήθηκε ακριβώς πως θα βρεθεί στο νέο νοσοκομείο κι όπως είπε θα παραλάμβανε τον ασθενή, με τον οποίο θα επέστρεφε στη Βουδαπέστη, μετά από ταξίδι 14 περίπου ωρών.

 

Διαβάστε επίσης