Περισσότερο προπόνηση παρά φιλική αναμέτρηση το ματς του ΑΟΚ με τον Βύρωνα στο Ενωσιακό. Τελικό σκορ 3-6. Ο ΑΟΚ προηγήθηκε 6-0 στο πρώτο μέρος όπου ήταν κυρίαρχος. Στην επανάληψη ο Βύρωνας διόρθωσε τις εντυπώσεις με τα 3 γκολ που πέτυχε.
Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΚ έπαιξε καλά, έτρεξε, αναπτύχθηκε, είχε σχέδιο που απέδωσε. Ο Βύρωνας ήταν μουδιασμένος. Κι όσο δέχονταν γκολ, τόσο χειροτέρευε. Στην επανάληψη αμέσως έκαναν αλλαγές και οι δύο ομάδες. Ο ΑΟΚ δεν είχε κίνητρο και την καλή απόδοση του πρώτου μέρους.
Με τον ΑΟΚ έπαιξαν πολλοί υπό δοκιμή παίκτες. Δεν αγωνίστηκαν οι Ρ Παπαδόπουλος, Στοϊνοβιτς και φυσικά ο Ακιντούμπε.
Τα γκολ της αναμέτρησης Σπυρόπουλος 3ο, Κοσμίδης 20ο, Κοσμίδης 29ο, Μίχος 31ο, Κομλιάς 37ο και Μαρκοσιάν Α 41ο λεπτό. Το πρώτο μέρος τέλειωσε στο 41ο λεπτό! Με σύντομη διακοπή στο 22ο λεπτό λόγω ζέστης.
Στο δεύτερο μέρος ο Βύρωνας σκόραρε με Χατζησταύρου 67ο, Τσιτσιλικάκη 75ο και Χατζησταύρου 88ο λεπτό. Το γκολ με απευθείας κόρνερ. Αμέσως μετά ο διαιτητής έληξε την αναμέτρηση. Σχολιάζεται η … συνήθεια των διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας στα ματς του ΑΟΚ να κάνουν περικοπές στο χρόνο. Σήμερα όχι μόνο στο τέλος της αναμέτρησης αλλά και στο πρώτο ημίχρονο. (φωτογραφία Χάρη Ιορδανίδη)

