Βύρωνας Καβάλας: Πρώτη επαφή με Καζεπίδη, πρόθεση της διοίκησης να παραμείνει ο βασικός κορμός

 Βύρωνας Καβάλας: Πρώτη επαφή με Καζεπίδη, πρόθεση της διοίκησης να παραμείνει ο βασικός κορμός

Πρόθεση της διοίκησης του Βύρωνα είναι να κρατήσει τον προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, είτε στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ, είτε στη Γ` Εθνική (αν αλλάξει κάτι όσον αφορά τη δομή των ομίλων).

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε μια πρώτη επαφή με τον Δραμινό προπονητή, ο οποίος και αυτός δεν είναι αρνητικός να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο στρατόπεδο του Βύρωνα. Δεν έδωσε οριστική απάντηση στους διοικούντες της ομάδας, περιμένοντας και αυτός τις εξελίξεις γύρω από τη Γ’ Εθνική (οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα).

Η διοίκηση του συλλόγου είναι ευχαριστημένη από το έργο του Μπάμπη Καζεπίδη αλλά και του συνεργάτη του σε θέματα φυσικής κατάστασης, Κώστα Αρβανίτη. Όσον αφορά το ρόστερ της σεζόν που μας πέρασε, φαίνεται ότι θα παραμείνουν οι περισσότεροι βασικοί.

Αν δεν παραμείνει στη Γ’ Εθνική, ο Βύρωνας αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και πορεία πρωταθλητισμού στην Α` κατηγορία. Στα συν ότι και οι περισσότεροι παίκτες, οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα του Βύρωνα στη Γ` Εθνική, θέλουν να παραμείνουν στο σύλλογο.

Κάποιες επαφές έχουν ήδη γίνει με τα πρωτοκλασάτα ονόματα. Στις προθέσεις της διοίκησης που θα παραμείνει η ίδια, είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη -σε όλα τα επίπεδα- πορεία των τελευταίων ετών. Δε θα είναι έκπληξη αν παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και οι «ξένοι», δηλαδή ο Ιβανίδης, ο Ναουμίδης αλλά και οι Τανζού, Ουζούνογλου, Λουκοβίτης.

Από εκεί και πέρα «σίγουροι» θα πρέπει να θεωρούνται οι: Αθανασίου, Καρίπογλου, Γ. Παπαδόπουλος, Π. Δερμιτζάκης και ο Μηνάς Πτηνόπουλος. Για τους Σιδηρόπουλο, Α. Δερμιτζάκη ο Βύρωνας είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα που πέρασε, είναι αναμένεται να απασχολήσουν αρκετές ομάδες στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης