• 28 Απριλίου 2024,

Βύρωνας Καβάλας: Την Κυριακή (16:00) απέναντι στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας

 Βύρωνας Καβάλας: Την Κυριακή (16:00) απέναντι στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας

Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση βρίσκεται η ομάδα του Βύρωνα, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (16:00) στο «Ανθή Καραγιάννη» την Παναχαϊκή, για τη Γ` φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καβαλιώτικη ομάδα ήδη έχει αποκλείσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον ΠΟ Φήκης και τώρα θα παίξει απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, η οποία στη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στη Σουπερ Λιγκ 2.

Ο προπονητής του Βύρωνα, Μπάμπης Καζεπίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και δεν αποκλείουμε να παρατάξει τους 11 που κέρδισαν τον ΠΟ Φήκης στη Β` φάση του Κυπέλλου. Δηλαδή: τερματοφύλακας ο Αθανασίου, δεξιά ο Σιδηρόπουλος, αριστερά ο Καρίπογλου και δυο στόπερ ο Ναουμίδης με τον Τουμανίδη.

Δυο αμυντικά χαφ ο Γκατζολάρι και ο Ιβανίδης, ελεύθερος στον άξονα ο Χατζόπουλος. Πλάγιοι στην επίθεση ο Παντελίδης με τον Πτηνόπουλο και στην κορυφή ο Δερμιτζάκης. Αν αλλάξει κάτι θέση διεκδικούν στη βασική ενδεκάδα ο Μαυρογιάννης και ο Λουκοβίτης.

Πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά ο Ντενίζ Μενίκου. Από την άλλη η Παναχαϊκή που έχει προπονητή το Σούλη Παπαδόπουλο έχει ένα γεμάτο ρόστερ που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στη Σουπερ Λιγκ 2.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα επιλέξει για την ενδεκάδα από τους: Θεοδωράκη, Μικέ, Σίλβα, N. Karaklajic, P. Karaklajic, Κωνσταντακόπουλο, Λιμάτσι, Μακρή, Παπαχρονόπουλο, Στασινόπουλο, Ρουγκάλα, Στεργίδη, Τοπάλ, Τριμμάτη, Τσακμάκη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδη, Λινάρδο, Αγκαράι.

Τραυματίας είναι ο Κύπριος επιθετικός Νέστορας Μυτίδης, ο οποίος επέστρεψε στην Παναχαϊκή από τον Λεβαδειακό όπου είχε τη σεζόν που πέρασε 35 συμμετοχές και 11 γκολ. Ο Χαντί αγωνίστηκε για 6 μήνες στον ΑΟΚ με Παύλο Δερμιτζάκη στη θέση του προπονητή.

Εν τω μεταξύ ο Παναγιώτης Τσιάρας του συνδέσμου Καβάλας με βοηθούς τους Σακάλογλου, Καρασαββαϊδη και 4ο τον Τσιλίκα ορίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ιωνικό Ιωνίας και στον Διαγόρα Βραχνέικων.

Διαβάστε επίσης