• 24 Απριλίου 2024,

Βυζάντιο: Ανακοινώνει Σολακίδη, Α. Προβατίδη, Ζαρωτιάδη, Κεσαπίδη

 Βυζάντιο: Ανακοινώνει Σολακίδη, Α. Προβατίδη, Ζαρωτιάδη, Κεσαπίδη

Μετά τους Αλέξη Βλάχο και Νίκο Λάσκαρη, φαίνεται ότι το Βυζάντιο έχει συμφωνήσει και με άλλους 4 ποδοσφαιριστές προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α` κατηγορία.

Συγκεκριμένα στους «κιτρινόμαυρους» εκτός απροόπτου θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν και οι:  Γιάννης Σολακίδης, Ανέστης Προβατίδης, Ηλίας Ζαρωτιάδης και Γιάννης Κεσαπίδης.

Ο πρώτος τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ορφέα μετά τον Αρη Ακροποτάμου και τον Μ. Αντιφιλίππων. Στόπερ με πολλές εμπειρίες, ο Σολακίδης.  Ο δεύτερος πέρσι έπαιξε στον Αετό Οφρυνίου και στον Ορφέα. Πριν στην Κ-17 του ΠΑΟΚ και στον ΑΟΚ. Ο Προβατίδης είναι πλάγιος επιθετικός.

Ο τρίτος τα δυο τελευταία χρόνια έπαιξε στον Ορφέα ενώ πριν στον ΑΟΚ, στον Μ. Α Αντιφιλίππων και στον Αετό Οφρυνίου. Ο Ζαρωτιάδης επιστρέφει στη βάση του. Ο τέταρτος από τον ΑΟΚ πήγε τα δυο τελευταία χρόνια στον Βύρωνα Καβάλας.  Ο Κεσαπίδης είναι μεσοεπιθετικός.

Στο Βυζάντιο θεωρείται κλεισμένος  και ο  Δαμιανός Δελής που όμως πρέπει να πάρει το οκ από τον Βύρωνα. Στην ομάδα του Κοκκινοχώματος που παρέμεινε προπονητής ο Μάνθος Κλεανθίδης αρχίζουν οι επαφές με παίκτες του περσινού ρόστερ.

Παρελθόν αποτελεί ο Μπουνταγκίδης που συνεχίζει στον Ατρόμητο Ακροβουνίου.

Διαβάστε επίσης