• 17 Μαΐου 2024,

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Με τους ήχους του Ματθαίου Τσαχουρίδη βραβεύει την ομάδα της περιόδου 1999-2000

 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Με τους ήχους του Ματθαίου Τσαχουρίδη βραβεύει την ομάδα της περιόδου 1999-2000

Την Τετάρτη στη εκδήλωση του Βυζαντίου με Ματθαίο Τσαχουρίδη και στο λαϊκό πρόγραμμα τον Νώντα Δωρή, θα βραβευτεί η ομάδα της σεζόν 1999-2000 που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.

Ήταν ένα σπουδαίο σύνολο το οποίο είχε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε επαγγελματικά πρωταθλήματα αλλά και πολλούς παίκτες μέσα από το χωριό. Πρόεδρος ήταν ο εξαιρετικός παράγοντας Γιάννης Λαζαρίδης ο οποίος άφησε το στίγμα του στους «κιτρινόμαυρους».

Προπονητής ο Πέτρος Τραγαντζόπουλος μετά την πορεία που είχε με τον Βρασίδα της Νέας Περάμου στη Δ’ Εθνική. Μάλιστα είχε φέρει στο Βυζάντιο και τρεις… Περαμιώτες: Τάσος Μήτρου, Σωκράτης Παπαζίδης και Νίκος Αμανατίδης.

Η ανακοίνωση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος:

«Με όρεξη και συνέπεια χτίζουμε την ομάδα για το μέλλον, με περηφάνια και θαυμασμό αναπολούμε το παρελθόν της. Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 23 Αυγούστου κατά την διάρκεια της μεγάλης μας διοργάνωσης θα βραβεύσουμε την ιστορική ομάδα του Βυζαντίου της σεζόν 1999-2000 ,μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών που εκείνη την χρονιά στέφθηκε Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καβάλας με 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία και έχοντας φυσικά την καλύτερη άμυνα και επίθεση!

Πρόεδρος εκείνης την ομάδας ήταν ο αείμνηστος Γιάννης Λαζαρίδης! Προπονητής ο Πέτρος Τραγαντζόπουλος! Και οι παίκτες που απεικονίζονται στη φωτογραφία: Πάνω από αριστερά: Άκης Φιλιτσόπουλος, Τούλης Τσίλογλου, Νίκος Σαουλίδης, Τάσος Μήτρου, Σωκράτης Παπαζίδης, Νίκος Αμανατίδης, Νίκος Μπάιος, Σάββας Μακαρίδης, Σωκράτης Κεσαπίδης, Παντελής Στυλιανού, Κώστας Παπαδόπουλους

Κάτω από αριστερά: Κώστας Σαουλίδης, Μιχαηλίδης Θεόφιλος, Ηλίας Σιδηρόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος,Γιώργος Αλιχανίδης,Γιώργος Σαουλίδης,Μάκης Στρατηλάτης! Επίσης στην ομάδα ανήκαν χωρίς να βρίσκονται στην φωτογραφία ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Σάκης Καλιστρίδης».

Διαβάστε επίσης