• 8 Μαΐου 2024,

Water Polo: Εκπροσώπηση της πόλης μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης «Παίδων Κ15»

 Water Polo: Εκπροσώπηση της πόλης μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης «Παίδων Κ15»

Έμαθε τους αντιπάλους του ο Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης «ΠΑΙΔΩΝ Κ15» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-22-23 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, οι 6 ομάδες του ομίλου Θεσσαλονίκης είναι: ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ο.Φ.Θ., ο Πανσερραϊκός, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ.

Μετά από 15 μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω της καραντίνας, είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση όπου θα συμμετέχει ο Όμιλος με το ηλικιακό τμήμα «ΠΑΙΔΩΝ Κ15» και παρά τη δύσκολη κλήρωση που έτυχε στους μικρούς μας πολίστες, θα τους συνοδεύει το ενθουσιώδες αγωνιστικό τους πνεύμα και διάθεση.

Ο επόμενος αγωνιστικός προγραμματισμός των επί μέρους διοργανώσεων των Εθνικών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης που έχει ανακοινώσει η Κ.Ο.Ε, αφορά τον μήνα Σεπτέμβριο, όπου θα αγωνιστεί το ηλικιακό τμήμα «ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Κ13», αλλά θα υπάρξει και η μεγάλη επιστροφή της ομάδας «ΑΝΔΡΩΝ» στην Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μετά από αρκετά χρόνια.

Ο Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζει και οργανώνει τους αθλητές του με στόχο να ξαναφέρει τις επιτυχίες που είχε στο παρελθόν το water polo της πόλης μας.

Διαβάστε επίσης