• 18 Απριλίου 2024,

Ξαφνικό «αντίο» του Ricky Gomes στον ΑΟΚ: «Δεν μπορώ να είμαι μέρος κάπου όπου δεν υπάρχουν οι ίδιες αξίες με εμένα»

 Ξαφνικό «αντίο» του Ricky Gomes στον ΑΟΚ: «Δεν μπορώ να είμαι μέρος κάπου όπου δεν υπάρχουν οι ίδιες αξίες με εμένα»

Την ώρα που άπαντες στον ΑΟΚ έχουν κυκλωμένη στο ημερολόγιο τους την Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη έρχεται μια μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη με την αποχώρηση του Ricky Gomes.

Ο Πορτογάλος, στενός συνεργάτης του Ιρανοκαναδού επενδυτή, ανακοίνωσε πως αποχωρεί -πρόωρα- από το νέο project που χτίζεται γύρω από την ομάδα μέσω ενός μηνύματος με… αρκετούς γρίφους. Ο Gomes ήρθε στον ΑΟΚ ως προσωπική επιλογή του Haditaghi και είχε αναλάβει πολλές αρμοδιότητες για τη διαμόρφωση της νέας ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια του σύντομου χρόνου μου στην Καβάλα, ήμουν τυχερός που γνώρισα μερικούς σπουδαίους ανθρώπους. Άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και θα έκαναν τα πάντα για να τον βοηθήσουν. Όχι για προσωπικό όφελος ή απληστία αλλά καθαρά από αγάπη.

Αυτοί οι άνθρωποι μου έδωσαν δύναμη και τους συμπονώ ιδιαίτερα. Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να είμαι μέρος ενός έργου που δεν πιστεύω ότι έχει τις ίδιες αξίες και πεποιθήσεις με εμένα. Ο σύλλογος και οι οπαδοί, αξίζουν τα καλύτερα από αυτά που τους δόθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Εύχομαι στον Α.Ο Καβάλα τα καλύτερα για το μέλλον και ως νέος οπαδός ελπίζω να έχουν την βοήθεια και την θεραπεία που τους αξίζει.

Ζήτω ο ΑΟΚ!»

Διαβάστε επίσης