• 19 Μαΐου 2024,

Ξανάναψαν τα φώτα στο ανοιχτό γήπεδο της Καλαμίτσας

 Ξανάναψαν τα φώτα στο ανοιχτό γήπεδο της Καλαμίτσας

Η υπηρεσία του δήμου Καβάλας που ασχολείται με τα γήπεδα ενήργησε αποτελεσματικά την προηγούμενη εβδομάδα ξαναφέρνοντας το φως στο ανοικτό ποδοσφαιρικό γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ένας χώρος όπου γυμνάζονται καθημερινά συμπολίτες φωτίστηκε. Έτσι διευκολύνεται η εκγύμνασή τους ακόμη και όταν νυχτώνει.

Επί σειρά πολλών ετών, ο χώρος αν και διέθετε την υποδομή ωστόσο δεν είχε τον απαιτούμενο φωτισμό. Ο προηγούμενος έπαψε να λειτουργεί όταν διατυπώθηκαν παράπονα από περίοικους, οι οποίοι ισχυρίζονταν πως ο φωτισμός ήταν δυνατός κι ενοχλούσε τις κατοικίες τους. Πλέον ο φωτισμός επανήλθε και με ενέργειες του αντιδημάρχου Γιώργου Φιλόσογλου. Στόχος είναι να παραμείνει συνεχώς σε λειτουργία ο φωτισμός και χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στις παρακείμενες κατοικίες.

Ήδη υπάρχει ανταπόκριση, αφού πολλοί είτε βαδίζουν είτε τρέχουν στο γήπεδο ακόμη και όταν νυχτώνει, αφού πια το σκοτάδι δεν τους ενοχλεί. Στην περιοχή, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, κινούνται πολλοί συμπολίτες που προτιμούν το συγκεκριμένο γήπεδο για την άθλησή τους σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές διαδρομές. Πρόκειται για ένα χώρο που γεμίζει από κόσμο κατά τους θερινούς μήνες, που όμως το χειμώνα άδειαζε λόγω του σκοταδιού και της έλλειψης του απαραίτητου φωτισμού.

Διαβάστε επίσης