Ξεχωρίζει ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας Ξενοφών Οικονομόπουλος σε τουρνουά επί Ιταλικού εδάφους

 Ξεχωρίζει ο  Καβαλιώτης τερματοφύλακας Ξενοφών Οικονομόπουλος σε τουρνουά επί Ιταλικού εδάφους

O 19χρονος Καβαλιώτης τερματοφύλακας Ξενοφών Οικονομόπουλος συμμετέχει αυτές τις μέρες σε τουρνουά της Ιταλικής Ρεάλ Βιτζέντζα με αντιπάλους την Κ-23 της Σαουθάμπτον, την Κάλιαρι, τη Φιορεντίνα, τη Σασουόλο, τη Βίρτους Εντέλα και τη Γιούβε Στάμπια.
Ο Οικονομόπουλος ήδη έχει παίξει δυο παιχνίδια βασικός με την Κάλιαρι και την Κ-23 της Σαουθάμπτον και οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές.
Ειδικά στο ματς με την Κάλιαρι στα πρώτα 30 λεπτά ήταν ανίκητος αφού πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις μάλιστα σε πολλά τετ α τετ(υπάρχει και βίντεο του αγώνα στη σελίδα της Ρεάλ Βιτζέντζα). Επίσης θετικότατος ήταν και στο παιχνίδι με τη  Σαουθάμπτον.
Αύριο η Ρεάλ Βιτζέντζα θα παίξει με τη Φιορεντίνα.    Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουλίου.

Σημειώνουμε ότι πριν περίπου ένα μήνα ο Οικονομόπουλος είχε κλήση από την Ολλανδική Τελ Σταρ(Β` Εθνική) για να δοκιμαστεί.
Πέρσι με τη φανέλα της Κ-20 της Κέρκυρας είχε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ.   Πέρσι πάλι ήταν στα δοκιμαστικά της Ρεάλ Βιτζέντζα αλλά είχε προτιμήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί πρόταση να παραμείνει στην Ιταλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης