Ξεκινάει το 1ο Scouting Camp του ΠΑΟΚ Καβάλας (δηλώσεις Μάκη Καραμπιμπέρη) 

 Ξεκινάει το 1ο Scouting Camp του ΠΑΟΚ Καβάλας (δηλώσεις Μάκη Καραμπιμπέρη) 

Το 1ο Scouting Camp νεαρών ποδοσφαιριστών   ξεκινάει  σήμερα   στο Ενωσιακό γήπεδο της Καβάλας και διοργανώνεται από τον ΠΑΟΚ Καβάλας και τον Παναγιώτη Δομουτζόγλου.

Το camp  αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2001 έως  το 2006. Στόχος του είναι η ανίχνευση  και η ανάδειξη  των ποδοσφαιρικών ταλέντων στις αναπτυξιακές ηλικίες. Οι 3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για μια εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Το πρόγραμμα του  εκτός από τα φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει και ομιλίες από ειδικούς στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το παρόν θα δώσουν τρεις σκάουτερ από Ιταλικές ομάδες που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα  ο διευθυντής scouting της Cagliari, Riccardo Guffanti, o διευθυντής τμημάτων υποδομής της Sassuolo, Francesco Palmieri και ο διευθυντής τμημάτων υποδομής της Torino, Massimo Storgato. Οι τρεις τους θα αξιολογήσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

 

Χθες έκανε δηλώσεις στους 93,7 ο Μάκης Καραμπιμπέρης τονίζοντας: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα παιδιά του νομού Καβάλας να έρθουν και να δείξουν το ταλέντο τους.  Σαν ΠΑΟΚ Καβάλας έχουμε τη φιλοσοφία να δείξουμε το δρόμο σε νέα παιδιά που θέλουν να αναδειχθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν συμμετοχές από την Κύπρο, από Θεσσαλονίκη, από Βέροια, από Τρίκαλα, από Αλεξανδρούπολη, από Κομοτηνή, από Σέρρες. Αυτό είναι τιμή για μας. Είναι κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Θα έρθουν σπουδαίοι σκάουτερ από ομάδες Α` Εθνικής της Ιταλίας. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι με σπουδαία βιογραφικά. Και τις τρεις μέρες θα γίνουν φιλικά παιχνίδια με την Κ-17 του ΑΟΚ, με την Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά και με την Κ-19 της Δόξας Δράμας.  Επίσης θα γίνει και ένα φιλικό με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ Καβάλας. Είναι η αρχή, στόχος είναι να το κάνουμε κάθε χρόνο».

 

Διαβάστε επίσης