• 25 Απριλίου 2024,

Ξεκίνησαν προετοιμασία Ορφέας, Βύρωνας και 8 μεταγραφές ο Μ. Α Φιλίππων ( φωτογραφίες )

 Ξεκίνησαν προετοιμασία Ορφέας, Βύρωνας και 8 μεταγραφές ο Μ. Α Φιλίππων ( φωτογραφίες )

Υπο καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ελευθερούπολης και την πρώτη προπόνηση την τελείωσε με… ουράνιο τόξο.   Ο Γιάννης Καρακότσαλης μίλησε τους παίκτες για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια ενώ υπήρχαν δικαιολογημένοι απόντες.  Ο Ρουμελιώτης θα αποτελέσει παρελθόν και μάλλον το ίδιο θα γίνει με τον Κονσταντίνι.  .  Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας τα νέα πρόσωπα ήταν: Καπνόπουλος από ΑΕΚ, Ντομί από Δόξα Θεολόγου, Παπουτσής από Μ. Α Αντιφιλίππων, Σολακίδης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Τελλίδης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Γοργίας από Μ. Α Αντιφιλίππων, Τουρασανίδης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Αμιάδης από Μ. Α Αντιφιλίππων,  Δάδαρος από Βρασίδας Νέας Περάμου.

*Πρώτη προπόνηση για τον Βύρωνα στο Χαλκερό

Στο Χαλκερό έγινε η πρώτη προπόνηση του Βύρωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν κάτω υπο τις οδηγίες του Γιώργου Αγγελίδη για 3η συνεχόμενη χρονιά.    Στο γήπεδο ήταν και όλη η διοίκηση καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Αντώνης Λαδάκης.

Τα νέα πρόσωπα είναι: ο Άγγος από την ΑΕΚ, ο Κυγάης από την ΑΕΚ, ο Γοριδάρης από τον Ατρόμητο Χαλκερού, ο Κιτσώνης από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, ο Σιαματάς από την Κ-17 της Ξάνθης και ο Μπίλιας από την Κ-17 της Ξάνθης.  Από το περσινό ρόστερ παρελθόν ο Βλάχος, ο τερματοφύλακας  Παπάζογλου.

*8 μεταγραφές για τον Μ. Α Φιλίππων

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά οχτώ μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μ. Α Φιλίππων που θα παίξει φέτος στην Α` κατηγορία.

Πιο γνωστοί είναι ο Γιάννης Νάκου που τα τελευταία χρόνια έπαιξε στον Αετό Ορφανού προερχόμενος από τον Ορφέα και ο έμπειρος τερματοφύλακας Αποστολίδης με θητεία σε πολλές επαγγελματικές ομάδες.  Ακόμη στην ομάδα του Μ. Α Φιλίππων επέστεψε ο Ευκαρπίδης που πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Αετού Ορφανού.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι:

1) Αποστολίδης Λουκάς (τερματοφύλακας από την Χωριστή Δράμας)

2) Ουζούνης Δημήτρης (επιθετικός από Χωριστή Δράμας)

3) Παχίδης Στέλιος (μέσος από Άγιο Αθανάσιο)

4) Καμπούρογλου Δημήτρης (μέσος από Άγιο Αθανάσιο)

5) Κυριακίδης Νίκος (Κομοτηνή, αμυντικός)

6) Νάκου Γιάννης (αμυντικός από Αετό Ορφανού)

7) Ευκαρπίδης Σάββας (επέστρεψε από Αετό Ορφανού)

8) Παπάζογλου Βάϊος ( επιθετικός από Ελπίδες)

 

 

Διαβάστε επίσης