• 12 Μαΐου 2024,

Ξεκίνησε προετοιμασία το γυναικείο τμήμα  Βόλει του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

 Ξεκίνησε προετοιμασία το γυναικείο τμήμα  Βόλει του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία του το γυναικείο τμήμα  Βόλει του ΑΟΚ που φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2.

Αρχικά η πρώτη προπόνηση ξεκίνησε στο ανοιχτό γήπεδο της Καλαμίτσας εκεί όπου τις παίκτριες μίλησαν ο προπονητής Δημήτρης Μπαλασάς και οι παράγοντες της ομάδας κ.κ Χατζής, Πυριλίδης. Στη συνέχεια η προπόνηση μεταφέρθηκε μέσα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο Δημήτρης Μπαλασάς στις δηλώσεις του είπε τα εξής: « Σ` ένα ικανό βαθμό η ομάδα σε κάποιες θέσεις  είναι διαφορετική με πέρσι.  Ξεκινάμε με αισιοδοξία.  Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να μείνουμε στην κατηγορία και στη συνέχεια μια καλή πορεία. Η ομάδα είναι ενισχυμένη σε κάποιες θέσεις και ψάχνουμε να κλείσουμε κάποια μικρά κενά σε μια η δυο θέσεις.

Ξεκινάμε το πρώτο στάδιο με τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις στο κλειστό. Για δυο εβδομάδες θα πάμε έτσι και μετά θα πάμε σιγά- σιγά θα πηγαίνουμε πιο ειδικά έτσι ώστε στις 7 εβδομάδες που θα τελειώσει η προετοιμασία να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Εγώ υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Οι φίλαθλοι από τη στιγμή που αγαπάνε τον ΑΟΚ ας έρθουν να μας δουν στο γήπεδο. Το ζήτημα είναι να πάμε καλά εμείς. Αν τα καταφέρουμε νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα έρθουν στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και θα μας βοηθήσουν».

 

Διαβάστε επίσης