Σάρωσαν τα σκάφη του Ν.Ο.Καβάλας στην AEGEAN REGATTA 2012

 Σάρωσαν τα σκάφη του Ν.Ο.Καβάλας στην AEGEAN REGATTA 2012

Για ακόμη μία χρονιά τα σκάφη του Ν.Ο.Καβάλας εκπροσώπησαν επάξια την πόλη στη διοργάνωση που δεσπόζει τα τελευταία χρόνια στο Αιγαίο. Από τα πέντε σκάφη που ξεκίνησαν από την Καβάλα τα δύο πρωταγωνίστησαν σε όλο τον αγώνα στην κατηγορία ORC CLUB και κατάφεραν να κατακτήσουν, τον σκάφος ΚΑΛΥΨΩ με κυβερνήτη τον Γκριτζελάκη Χριστόφορο την δεύτερη θέση και το σκάφος ΔΑΝΑΗ με κυβερνήτη τον Γιαννακούδη Θόδωρο, από τους παλαιότερους ιστιοπλόους της Καβάλας και εκπαιδευτή του ομίλου την τρίτη θέση.

Έτσι μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα τα πληρώματα των σκαφών κατάφεραν αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα που σίγουρα τους χαροποιεί ιδιαίτερα και τους δίνει θάρρος για να συνεχίσουν για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Κοιτώντας την εξέλιξη του αγώνα μπορούμε να πούμε ότι εάν δεν είχαν την δεύτερη ιστιοδρομία που λόγω άπνοιας κατάφεραν να τερματίσουν μόνο δύο σκάφη από την κατηγορία, πιθανόν να είχαμε και την πρώτη θέση στα χέρια ή του ΚΑΛΥΨΩ ή του ΔΑΝΑΗ. Αυτά όμως επιφυλάσσει η ιστιοπλοΐα αφήνοντας έτσι ελπίδα για το μέλλον.

Συγχαρητήρια επίσης και στα υπόλοιπα σκάφη του Ν.Ο.Καβάλας το ΚΑΛΛΙΣΤΩ του Πίτατζη Δημήτρη το οποίο κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 2 του ORC CLUB, το ΧΙΜΑΙΡΑ του Καραβά Γιάννη και το ΑΙΓΛΗ του Βαρδαβούλια Δημοσθένη. Προσπάθησαν για το καλύτερο και είχαν μία πολύ καλή εμφάνιση αποδεικνύοντας ότι η ιστιοπλοΐα στην Καβάλα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης