Δευτέρα η Τρίτη αποφασίσει η Σουπερ Λιγκ την αναδιάρθρωση

 Δευτέρα η Τρίτη αποφασίσει η Σουπερ Λιγκ την αναδιάρθρωση

Ο ΑΟΚ περιμένει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας τη συνεδρίαση της Σουπερ Λιγκ, προκειμένου αυτή να αποφασίσει την αναδιάρθρωση και να τελειώσει οριστικά το σήριαλ που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ περιμένουν θετικές εξελίξεις. Φαίνεται ότι ο ΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής θα συμμετέχουν στη νέα αγωνιστική περίοδο στη Football League. Αυτό θα κριθεί τη Δευτέρα η Τρίτη. Το κλίμα είναι θετικό στη Σουπερ Λιγκ και υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα κλείσει, μετά το Σαββατοκύριακο.

Αν η Σουπερ Λιγκ πάρει απόφαση για αναδιάρθρωση τότε δε θα υπάρχει άλλο εμπόδιο στη συνέχεια. Νομικά δε μπορεί η FootBall να ακυρώσει το παραμικρό.

Άλλωστε υπήρχε δεσμευτική ανακοίνωση και από τη FootBall League, όπου δε θα έλεγε όχι στη συμμετοχή των 3 ομάδων σε περίπτωση που περνούσε η αναδιάρθρωση από τη Σουπερ Λιγκ. Όλα δείχνουν ότι θα ψηφιστεί από το διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ, το να προβιβαστούν 4 ομάδες από τη Β` Εθνική και να υποβιβαστούν 2 ομάδες από τη Σουπερ Λιγκ. Η Σουπερ Λιγκ μάλιστα βιάζεται να το περάσει, αφού υπάρχει στη μέση και η τροπολογία που πρέπει να περάσει για τις ομάδες που έχουν προβλήματα, την Τρίτη στη βουλή. Χθες οι άνθρωποι του ΑΟΚ συνέχισαν τις επαφές τους και ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το καλό αποτέλεσμα που περιμένουν. Μάλιστα φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί και το οικονομικό.

*Παράταση στη μεταγραφική περίοδο για τους 3

Αν όλα πάνε καλά τη Δευτέρα η Τρίτη, τότε οι 3 ομάδες θα πάρουν παράταση της μεταγραφικής περιόδου για 10 η 15 μέρες. Ο ΑΟΚ συνεχίζει τις μεταγραφικές επαφές αλλά δε μπορεί να ανακοινώσει το παραμικρό.

Το σίγουρο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα τρέξει σε όλα τα θέματα.

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ίσως πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.

Φυσικά θα έχει ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προπονητή. Ο ΑΟΚ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις.

*Διέψευσε ο Κανάκης

Χθες το πρωί στα ραδιόφωνο της Πρωινής ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης, διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός ότι υπήρχε ειδοποίηση ότι τελικά ο ΑΟΚ θα παίξει στη Γ` Εθνική. Ο Κανάκης τόνισε και ο ερασιτέχνης περιμένει δικαίωση της ομάδας τουλάχιστον για τη Β` Εθνική.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης