• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012

Νέα συνάντηση, αυτή τη φορά στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, έχουν το απόγευμα διοικήσεις σωματείων και συλλόγων της Καβάλας που στόχο έχουν να συνεχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα τις κινητοποιήσεις κατά των παλιών και νέων οικονομικών μέτρων. Σήμερα το απόγευμα στην Κ. Πλατεία συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ Καβάλας, πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Χθες το απόγευμα στο στέκι της Νέας Πόλης ο Θοδωρής Δρίτσας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν. «Τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν» είπε ο κ. Δρίτσας. Τις επόμενες μέρες συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Ελευθερούπολη και Χρυσούπολη. Την Δευτέρα στην Καβάλα η βουλευτής του κόμματος Θεανώ Φωτίου. Ακόμη να πληρωθούν τα ΚΤΕΛ της Καβάλας χρήματα μαθητικών μετακινήσεων της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Παρά τις υποσχέσεις η γραφειοκρατία δημιουργεί μεγάλη καθυστέρηση ακόμη και πράγματα που είναι επείγοντα. Χθες το βράδυ μετά από συζήτηση 4 ωρών, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ είπε όχι στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της επένδυσης του χρυσού στον Έβρο.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Στις 5 το απόγευμα καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Columbus ΙΙ. Υποδοχή στους επιβάτες του πλοίου ετοιμάζουν η Δημωφέλεια στο λιμάνι, η Περιφέρεια στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Άρχισαν χθες με επιτυχία οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Αρχιτεκτονικής. Συνεχίζονται σήμερα το απόγευμα με εργαστήρι για παιδιά και περίπατο στο κέντρο της πόλης. Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης περιόδευσε χθες σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Παγγαίου. Δεσμεύτηκε να οργανώσει σύσκεψη για την τιμή διάθεσης της βρώσιμης ελιάς. Χωρίς την συμμετοχή αγροτών έγινε χθες η πρώτη ημερίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου με θέμα την μη καύση των καλαμιών στα Τενάγη. Με το ποσό των 5.000 ευρώ το Επιμελητήριο Καβάλας ενισχύει το ταμείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών. Απουσίαζαν οι δικαστές στις εκδηλώσεις που έγιναν χθες στην Καβάλα επ’ ευκαιρία της γιορτής Διονυσίου Αρεοπαγίτη.

 

Πολύς κόσμος παρακολούθησε χθες το απόγευμα την ομιλία του καθηγητή Νίκου Λυγερού. Συνέδεσε την γενοκτονία των Ελλήνων από τους Τούρκους με την εκμετάλλευση των ΑΟΖ. Σήμερα ο Νίκος Λυγερός συναντά και συζητά μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου. Αρχίζουν το Σάββατο παράλληλες εκδηλώσεις για την προβολή της θεατρικής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ «Τα ρούχα του βασιλιά». Θεατρικές ομάδες θα παίξουν θέατρο στο κέντρο της πόλης. Με χθεσινή ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Καβάλας καλεί τους δάσκαλους και τους καθηγητές να μην συμμετέχουν στην διαδικασία εσωτερικής αξιολόγησης που άρχισε το Υπουργείο Παιδείας.

 

Ισόπαλος 0-0 ήρθε χθες ο ΑΟΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό. Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες ενώ ο ΑΟΚ έδειξε επηρεασμένος από το ότι άρχισε το πρωτάθλημα χωρίς καθόλου προετοιμασία. Η προσέλευση των φιλάθλων ήταν ικανοποιητική αφού το ματς είδαν περίπου 2.000 άνθρωποι. Επόμενο ματς του ΑΟΚ την Κυριακή στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου. Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Α1. Η Ένωση πήρε πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η Ομοσπονδία της ζητά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

 

Διαβάστε επίσης