Η βροχή διέκοψε το φιλικό Παλαιμάχων Παγγαίου και Ορφέα Ελ.

 Η βροχή διέκοψε το φιλικό Παλαιμάχων Παγγαίου και Ορφέα Ελ.

Η καταρρακτώδης βροχή το απόγευμα του Σαββάτου και στη Νικήσιανη, διέκοψε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαιμάχους του Παγγαίου και τους αντίστοιχους του Ορφέα Ελευθερούπολης.
Το ματς ξεκίνησε κανονικά, με διαιτητή τον Θεόδωρο Καϊπη αλλά τελικά διεκόπη οριστικά γύρω στο 30 λεπτό. Οι παίκτες των δυο ομάδων, περιμένανε να σταματήσει μάταια η βροχή, που όσο περνούσε η ώρα, δυνάμωνε ακόμη περισσότερο.
Ο Ορφέας με γκολ του Γιώργου Φερσίδη που προήλθε από έξοχη ατομική προσπάθεια στο 18`, ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.
Η ομάδα του Παγγαίου είχε παίκτες κυρίως από τη σπουδαία πενταετία, 1990-1995. Τότε που ήταν πρόεδρος στο Παγγαίο 90, ο συγχωρεμένος Τάκης Τσομπανίδης.
Στο γήπεδο ήταν δυο προπονητές της τότε ομάδας, ο Τάσος Κουτράκης και ο Γιάννης Καραϊσαρλής. Ένας τρίτος εκείνης της εποχής, ο Σταύρος Παμπούκας, ως συνήθως, κοουτσάρησε τους Παλαιμάχους του Ορφέα.
Από το Παγγαίο αγωνίστηκαν οι: Βεζυρίδης, Δούρτμες, Μπράγκας, Μαντζιώρης, Ιωαννίδης, Λουλούδης, Βογιατζής, Καλπάκης, Ι. Θεοδοσιάδης, Λ. Θεοδοσιάδης, Θ. Θεοδοσιάδης, Κοντογιάννης, Παπαβασιλείου. Ηταν στο ματς αλλά δεν έπαιξε ο Γιώργος Σφακιανάκης.
Από τον Ορφέα που είχε πολλές απουσίες οι: Ζέρβας, Μαρούδας, Πατσίδης, Βογιατζίδης, Στυλιανού, Μεντεσίδης, Μωυζές, Κανλήογλου, Φερσίδης, Α. Παμπούκας, Λεοντής.
Μετά το τέλος του αγώνα οι Παλαίμαχοι του Παγγαίου, σε ταβέρνα της πόλης, απένειμαν τιμητική πλακέτα, στον φροντιστή της ομάδας του 1993-1994, Βασίλειο Κοτσικάρη.
Επίσης παρακολούθησαν σε μεγάλη οθόνη, δυο παιχνίδια εκείνης της περιόδου. Το ένα με την ομάδα του Μ. Α Αγίου Αθανασίου και το άλλο μια φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Στη σκέψη υπάρχει να γίνει μετά από πολλά χρόνια , ένα ματς που δεν είχε γίνει και συζητήθηκε τότε πολύ έντονα.
Αυτό με τον Ορέστη Ορεστιάδας, που είχε κρίνει και την άνοδο στη Γ` Εθνική. Τώρα μετά από 20 χρόνια, σε μορφή παλαιμάχων, ίσως αναβιώσει μια αναμέτρηση που δεν έγινε ποτέ.
Γενικά οι Παλαίμαχοι του Παγγαίου, δείχνουν να οργανώνονται, ακλουθώντας την ιστορία της ομάδας, που ξεκίνησε από την ένωση της Νίκης Νικησιάνης με τον Αστήρ Γεωργιανής, για να δημιουργηθεί το Παγγαίο 90.

Διαβάστε επίσης