Κινεί τα νήματα ο Στέλιος Κατρακυλάκης;

 Κινεί τα νήματα ο Στέλιος Κατρακυλάκης;

Τι αναφέρει το dokari. Gr
Έτοιμος να αναλάβει το «κουμάντο» του ΑΟΚ (διαχείριση, επιλογές ρόστερ), πιθανότατα ως τεχνικός διευθυντής στη Γ΄ Εθνική (δεν αποκλείεται και προπονητής) ο παλιός γνώριμος των «Αργοναυτών», με ένα-δυο ονόματα έκπληξη δίπλα του (κυρίως στην προεδρία).
Ο άνθρωπος που ετοιμάζεται να κινήσει τα νήματα στην Καβάλα της νέας εποχής στη Γ΄ Εθνική, όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Στέλιος Κατρακυλάκης σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr. Να δώσει δηλαδή τα… φώτα του. Πρόκειται για Καβαλιώτη, με… αυστριακή ανατροφή, εμπειρία και άριστη γνώση του χώρου, αλλά και διασυνδέσεις, ο οποίος σε μια κρίσιμη ιστορικά καμπή για τους «γαλάζιους» αναμένεται να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια. Ο Κατρακυλάκης φέτος ήταν προπονητής στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ακόμα έχει εργαστεί (είτε ως κόουτς, είτε ως τεχνικός διευθυντής) πλην του ΑΟΚ, σε SKODA Ξάνθη, Ένωση Αλεξανδρούπολης, Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο Στέλιος Κατρακυλάκης ουσιαστικά αναλαμβάνει ως… κουμανταδόρος και «ψυχή» του ΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν ξεκαθάρισε ο ακριβής ρόλος και το πόστο του στα… χαρτιά. Το πιθανότερο είναι να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, κάτι σαν τιμ μάνατζερ, ενώ δεν αποκλείεται εντέλει να είναι και αυτός ο προπονητής, αν και αυτό δείχνει να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες για την ώρα.
Σε κάθε περίπτωση, ο Κατρακυλάκης φέρεται να… ψάχνεται ήδη και να «σταμπάρει» παίκτες για την Καβάλα (κυρίως γηγενείς, αλλά με εμπειρία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική), έχοντας άριστη σχέση με τον Ερασιτέχνη (Κανάκης-Κροκίδης), ενώ συνεχίζει τις αναζητήσεις για χορηγίες. Όπως και να ‘χει, στο λιμάνι της ανατολικής Μακεδονίας δεν θέλουν να χαθεί πολύτιμος χρόνος, θεωρώντας ότι οι Καβαλιώτες θα παίξουν στη Γ΄ Εθνική και ότι η περίπτωση παραμονής στη Football League είναι… χίμαιρα.
Βεβαίως, δυνατά «παίζει» το σενάριο ο Κατρακυλάκης να πλαισιωθεί και από ένα όνομα-έκπληξη επενδυτικά, το οποίο ίσως θα αναλάβει και την προεδρία, ένα άτομο κοινής αποδοχής, που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό.

 

Διαβάστε επίσης