• 22 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας και πάλι στην πλατεία Καπνεργάτη

 Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας και πάλι στην πλατεία Καπνεργάτη

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας της Δημωφέλειας συμμετείχε με επιτυχία στα δρώμενα γνωριμίας του ΔΗΠΕΘΕ για την παιδική παράσταση «Τα ρούχα του Βασιλιά», την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 21:00 το βράδυ στην Πλατεία Καπνεργάτη με δυο εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης. Παιδιά και γονείς, ψυχαγωγήθηκαν και με την καθοδήγηση των καθηγητών της Δημοτικής Σχολής Χορού ετοίμασαν με ανακυκλώσιμα υλικά ντέφια και χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής του παραμυθιού.

Τα δυο παραπάνω εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 3 έως 12 χρονών, από τη Δημοτική Σχολή Χορού θα επαναληφθούν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Καπνεργάτη.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τη φωτογραφική τους μηχανή, για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες της Δημοτικής Σχολής Χορού. Οι φωτογραφίες θα κατατεθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού της Δημωφέλειας, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας», 7ης Μεραρχίας 1, ώστε να επιλεγούν οι καλύτερες για την προβολή της δράσης.

 

 

Διαβάστε επίσης