΄Οταν λέει ο Στουρνάρας οτι όλα πάνε καλά να φοβάστε …

 ΄Οταν λέει ο Στουρνάρας οτι όλα πάνε καλά να φοβάστε …

Πάντως ο Στουρνάρας ερωτηθεί ς για το αν υπάρχουν αδιέξοδα στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα απάντησε οτι όλα πάνε καλά αν και είναι δύσκολα τα πράγματα.

Δηλαδή είναι σα να μας λέει οτι ολα πάνε και δεν πάνε καλά.

Οπως μας λένε για τον στρατό οτι όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται.

Αυτό που ξέρουμε εμείς απο την εμπειρία μας σε τέτοιους είδους διαπραγματεύσεις θα γίνει αυτό που θελει η τρόϊκα είτε με το καλό είτε με το κακό είτε με τον τσαμπουκά.

Πάντως είναι θετικό οτι τόσο ο Στουρνάς όσο και ο πρωθυπουργός ο Σαμαράς και ο πρωθυπουργός ο β’ ο Βενιζέλος είναι αποφασισμένοι να μην δεχτούνε να πάρουμε άλλα μέρτα.

Μετά απο 3,5 χρόνια κάτι είναι και αυτό.

Βέβαια η κυβέρνηση οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή γιατί η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα εκτός και αν θέλουν να μας δώσουν το τελειωτικό χτύπημα.

Στην Ελλάδα απο καιρό δεν παίρνει για άλλα μέτρα αλλα οι εταίροι δανειστές και πιστωτές μας κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν.

 

Καλός ο καιρός και αυτήν την εβδομάδα

Κατα τα άλλα πάμε καλά και προχωράμε με καλο καιρό αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ

(αυτή ξέρουμε , αυτή εμπιστευόμαστε) μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνειες και καλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Φαίνεται οτι την παρέλαση θα την κάνουμε με καλό καιρό.

Μακάρι για τα παιδιά που θα παρελάσουν.

Είναι καλά ο Φώτης

Η αδιαθεσία που κράτησε μακριά απο την Καβάλα τον Φώτη Κουβέλη δεν είναι ανησυχητική αφού ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος δεν έδειξε τίποτα.

Ο άνθρωπος είναι μια χαρά.

Έτοιμος για να πραγματοποιήσει τελικά τον ταξίδι του στην Καβάλα.

Στην Ελλάδα αυτήν την εποχή εκτός απο τον καιρό το μόνο που πάει καλά είναι το Χρηματιστήριο που έχει κάνει τα καλύτερα νούμερα των τελευταίων 26 μηνών.

Αυτό λέει πολλά και δεν λέει και τίποτα αφού η άνοδος του δείκτη του Χρηματιστηρίου δεν σημαίνει τίποτα στην καθημερινότητα του έλληνας που συνεχίζει να βογγάει και ώρε δύσκολες να περνάει.

Μπορεί να είναι ένα μήνυμα οτι είμαστε στον σωστό δρόμο αλλα πλέον με μηνύματα και χαιρετίσματα δουλειά δεν γίνεται.

Ο έλληνας μετά απο τόσες θυσίες και χαρακίρια θέλει να βλέπει την καθημερινότητα του να καλυτερεύει και να ξαναβρίσκει τον ύπνο του γιατί οι περισσότεροι έλληνες έχουν χάσει και αυτό εκτός απο τα λεφτά τους.

 

Η μάχη των πρωινών εκπομπών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Τζένη Μπαλατσίνου για το πρωϊνό του Μέγκα θα παίρνει 4.000 χιλιάρικα τον μήνα και 16.000 θα παίρνει κάθε μήνα ο Κωστόπουλος.

Δηλκαδή ώς ζευγάρι αυτοί θα καθαρίζουν ένα 20αράκι έτσι για να την βγάλουν τώρα τα χρόνια της κρίσης.

Πρώτος μάγκας ο Κωστόπουλος και ας τον αποκαλούν ΒΛΑΧΟ.

Μπήκε μέσα στην δουλειά του αλλα οχι στην φυλακή γιατί δεν χρωστούσε στο δημόσιο παρά μόνο σε τράπεζες και υπαλλήλους , το ξεπέρασε και τώρα ώς ένα υπάλληλος χωρίς άλλες σκοτούρες τσιμπάει ένα 20αράκι τον μήνα με το Τζενάκι και ο μήνας έχει εννιά.

Αν ήτανε έτσι μακάρι να χρεωκοπούσε πιο νωρίς.

Ξέρεις τι θα πεί να χάνεις τον χαβαλέ σου στην τηλεόραση για ένα 3ωράκι και να τσιμπάς ένα 20αράκι χαλαρά ;

Πιο εξαρτημένη γυναίκα με το facebook απο την Μενεγάκη δεν υπάρχει.

Οτι κάνει στην ζωή της μετά μας το κοτσάρει στο facebook λες και μας ενδιαφέρει.

Ολο το καλοκαίρι μας τρέλανε σε καθημερινή βάση με φώτο απο τις παραλίες της Άχλας που έκανε τα μπάνια της και τώρα μας έχει τρελάνει με τις ανφορές τις για τις εξόδους μεσημεριανές και βραδυνές.

Με αυτόν ή αυτή που βγαίνει , όπου και αν πάει φωτογραφίζεται και ανεβάζει την φώτο στο face για να δούμε με ποιόν ήτανε το προηγούμενο βράδυ.

Ρε Μενεγάκη δεν κάνεις καμμιά ΄άλλη δουλειά απο το να ασχολείσαι με το face book ;

Ρε ζήστε την ζωή σας και αφήστε τα face book.

Ζήστε για πάρτι σας και οχι για το face book.

Δηλαδή έλεος ρε παιδια΄.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης