• 14 Μαΐου 2024,

Άλλαξε τη ψυχολογία η ισοπαλία με Βατανιακό – Παράπονα για τη διαιτησία, ελπίδες για ερχομό του Ρασίντ

 Άλλαξε τη ψυχολογία η ισοπαλία με Βατανιακό – Παράπονα για τη διαιτησία, ελπίδες για ερχομό του Ρασίντ

Η ισοπαλία με τον Βατανιακό έτσι όπως ήρθε, καλυτέρεψε το κλίμα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ. Σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα που άλλαξε τη βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα αν ο Αλεξίου δεν ισοφάριζε στην εκπνοή του αγώνα.

Αυτό που έμεινε είναι ότι ο ΑΟΚ προσπάθησε μέχρι τέλος.

Με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να πετύχει ένα λυτρωτικό γκολ. Το νέο σχήμα του Χαραλαμπίδη, δεν ήταν κακό. Λειτούργησε θετικά. Ο Πόπτσης ήταν αρκετά καλός στη θέση του στόπερ, ενώ ο Γκαρακλίδης μαζί με τον Ντουτσαρίδη ήταν θετικοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Ο ΑΟΚ κέρδισε τον Μαυρίδη που μπήκε ως αλλαγή στο ματς και ήταν θετικότατος στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Τα παράπονα είναι πολλά για τη διαιτησία. Ο ΑΟΚ αισθάνεται αδικημένος από τη συμπεριφορά του διαιτητή, κυρίως στο Β` μέρος.

Πάντως θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς από τα πρώτα 45 λεπτά, όπου ήταν σαφώς καλύτερος από τον Βατανιακό. Εκτός από το πέναλτι του Αρτσε, δημιούργησε και άλλες προϋποθέσεις για να πετύχει ένα η δυο γκολ.

*Κλειστές χθες το πρωί, οι πόρτες στο Χαλκερό

Οι παίκτες του ΑΟΚ πήγαν για το καθιερωμένο χαλάρωμα χθες το πρωί στο γήπεδο του Χαλκερού, αλλά βρήκαν κλειστές τις πόρτες του γηπέδου. Αυτό έφερε μια μικρή αναστάτωση και τελικά προπονήθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ουσιαστικά από σήμερα Τρίτη, αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Το ερωτηματικό είναι αν θα προλάβουν ο Καρλόπουλος και ο Βαλεριάνος.

Η κατάσταση τους μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και υπάρχουν πιθανότητες να βοηθήσουν τον ΑΟΚ, σ` ένα πολύ πιο δύσκολο ματς απ` αυτό που πέρασε με τον Βατανιακό.

Σύμφωνα με χθεσινές εκτιμήσεις ο Καρλόπουλος μάλλον θα επανεμφανιστεί ενώ ο Βαλεριάνος μετέβη στην Αθήνα για ειδικές θεραπείες. Δύσκολα θα προλάβει.

Ο Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει για το ματς που έρχεται τον Χόρτσα.

*Φωνάζει ο ΑΟΚ, φωνάζει και ο Βατανιακός

Ο ΑΟΚ διαμαρτύρεται για τη κόκκινη κάρτα του Χόρτσα και όχι μόνο ενώ ο Βατανιακός για τον περισσότερο χρόνο που κράτησε καθυστερήσεις ο διαιτητής της αναμέτρησης. Μάλιστα ο προπονητής του Βατανιακού ήταν καυστικός στις δηλώσεις του, κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Γρατσάνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο τεχνικοί μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης (1-1) του Βατανιακού με την Καβάλα:

Σάκης Παπαβασιλείου (προπονητής Βατανιακού): «Η ομάδα μου έδειξε ότι αρχίζει να αποκτά μέρα με τη μέρα την αυτοπεποίθηση της. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά ατυχήσαμε. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία μου είναι να μην ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία αλλά πρέπει να τονίσω ένα γεγονός. Όταν ο διαιτητής δείχνει καθυστερήσεις 4 λεπτά και δεχόμαστε το γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αυτό είναι κάτι που χαλάει όλη την εικόνα της ομάδας μου και κλέβει τον ιδρώτα των παικτών».

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Καβάλας): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έστω και στο 95’ βάλαμε το γκολ και πήραμε τους βαθμούς μέσα σε μια δύσκολη έδρα από την οποία δεν πέρασαν Ηρακλής και Αιγινιακό

*Ελπίδες για Ρασίντ

Οι ελπίδες εξακολουθούν να υπάρχουν όσον αφορά τον ερχομό του Ρασίντ στην Καβάλα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένανε ακόμη και χθες ειδοποίηση από το Ελληνικό προξενείο της Τουρκίας, για το πότε θα εκδοθεί η βίζα του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Οι ενδείξεις ήταν ενθαρρυντικές. Απλά το σήριαλ του ερχομού του, συνεχίζεται. Παίκτης που όλοι πιστεύουν ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

 

 Ενωση: Επανήλθε η ηρεμία

Επανήλθε η ηρεμία στο στρατόπεδο της Ενωσης, μετά τη νίκη κόντρα στο Παγκράτι.

Ηταν ότι χρειαζόταν για αλλάξει η ψυχολογία μετά τις τρείς συνεχόμενες ήττες που προηγήθηκαν. Το ευχάριστο ότι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας η Ενωση έφτασε σε τόσο μεγάλο αριθμό πόντων. Παίκτες κλειδιά στο παιχνίδι της ομάδας, έκαναν καλά τη δουλειά τους, στο σκοράρισμα.

Οι παίκτες είχαν ρεπό την Κυριακή και χθες το απόγευμα επανήλθαν στις προπονήσεις.

Ο Μαρμαρινός αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με το Παγκράτι και θα προπονηθεί συντηρητικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

*Εχασε το Εφηβικό της Ενωσης

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, η Ενωση έχασε με 60-44 εκτός έδρας από τον Αρίων Ξάνθης, που παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς ήττα μέχρι τώρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής.

Αστέρας Καβάλας-Αγία Βαρβάρα 83-55

Πάνθηρες (ΑΟ Καβάλας)-Μακεδόνες Κρηνίδων 64-32

Αρίων Ξάνθης-Ένωση Καβάλας 60-44

Βαθμολογία: Αρίων Ξάνθης 12, Αστέρας Καβάλας 11, Ενωση Καβάλας 9, Πάνθηρες 9, Αγία Βαρβάρα 6, Μακεδόνες Κρηνίδων 5.

Μακεδόνες και Αγία Βαρβάρα έχουν από έναν μηδενισμό.

Επόμενη αγωνιστική

16/11 (8μμ): Αγία Βαρβάρα-Πάνθηρες (ΑΟ Καβάλας)

16/11 (3μμ): Μακεδόνες Κρηνίδων-Αρίων Ξάνθης

17/11 (5μμ): Ένωση Καβάλας-Αστέρας Καβάλας

 

 

Διαβάστε επίσης