• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου για τις Κυριακές του Νοέμβρη όρισε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας. Ήδη τα δρομολόγια της Κυριακής 10 Νοέμβρη έγιναν κανονικά από την ΑΝΕΘ. Αντιδρά η εταιρία Μητσόπουλου που αμφισβητεί το δικαίωμα του Λιμεναρχείου να προσθέσει επιπλέον δρομολόγια σε όσα ανακοινώθηκαν στο τέλος Οκτώβρη. Υπογραφές συγκεντρώνει ο Θασιακή Ένωση Καβάλας προκειμένου να ενισχυθούν τα δρομολόγια του Χειμώνα στην γραμμή του Πρίνου. Συζητείται το πρωί στο Πρωτοδικείο Καβάλας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των σχολικών φυλάκων του Δήμου Καβάλας. Ζητούν να παραμείνουν στις θέσεις τους και να πληρώνονται κανονικά. Τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι που κρατούσαν μαχαίρια λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους στα Κηπιά ηλικιωμένο ανδρόγυνο. Πήραν 400 ευρώ. Το γεγονός αναφέρθηκε με μεγάλη καθυστέρηση στην Αστυνομία. 3 ώρες διήρκεσε χθες η συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Καβάλας. Η επιτροπή θα συνεδριάσει πάλι την ερχόμενη εβδομάδα. Οι εργαστηριακοί γιατροί της Καβάλας συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις του κλάδου προς τον ΕΟΠΥΥ. Από χθες βρίσκονται σε επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας. Παρουσιάστηκε χθες από τη ΔΕΥΑ Παγγαίου το έργο επεξεργασίας λυμάτων Ελευθερούπολης. Δηλώσεις του Βασίλη Ξουλόγη για το νερό της Νικήσιανης και την εκποίηση της Αλάνας από το ΤΑΙΠΕΔ.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρος Βασιλειάδης. Το μεσημέρι συνεδριάζει η τοπική κοινότητα Καβάλας. Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Καβάλα την Πέμπτη του Φώτη Κουβέλη. Ο Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την ευλογιά των ζώων. Συνάντησε και τον Παντελή Καψή από τον οποίο ζήτησε να προστατευτεί η περιουσία της ΕΡΤ στο σταθμό Καβάλας και το όρος Παγγαίο. Σε συνέδριο στο Ηράκλειο με θέμα την κρουαζιέρα έλαβε μέρος ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης. Με την 3η διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού νοικιάστηκε χθες από ιδιώτη η αίθουσα τελετών των Νεκροταφείων. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι οι υποψηφιότητες για τη πρώτη φάση των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ Καβάλας. Πάλι στη δικαιοσύνη θα απευθυνθούν σήμερα εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας για την υπόθεση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Κηπούπολη. Το αργότερο την Δευτέρα θα επαναλειτουργήσει το δημόσιο ΚΤΕΟ που είναι εκτός λειτουργίας από την 1η Ιουλίου. Την Πέμπτη ο Αρχέλαος Γρανάς μεταβαίνει στην Αθήνα σε σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας. Σήμερα μαζί με τον Γιώργο Γερομάρκο θα βρίσκονται στη Θάσο σε συναντήσεις για τα τουριστικά θέματα του νησιού.

 

Δύο εκθέσεις φωτογραφίας θα φιλοξενήσει το προσεχές διάστημα ο Δήμος Καβάλας στη Δημοτική Καπναποθήκη. Συνάντηση των μελών του ΦΟΚ έγινε τη Κυριακή στο εντευκτήριο του ομίλου. Από την Παρασκευή το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο έκθεση ζωγραφικής της Γεσθημανής Καραβίδα.

 

Άρχισε η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου. Εκτός ο τιμωρημένος Χόρτσας, αμφίβολοι οι Βαλεριάνος- Καρλόπουλος. Επανήλθε η ηρεμία στην Ένωση μετά τη νίκη επί του Παγκρατίου. Επιτυχίες της Μοτολέσχης Καβάλας στον αγώνα μότοκρος που έγινε την Κυριακή στις Σέρρες.

 

 

Διαβάστε επίσης