• 17 Μαΐου 2024,

Άλλοι το αποφάσισαν, άλλοι το σκέφτονται

 Άλλοι το αποφάσισαν, άλλοι το σκέφτονται

Ζωηρεύει η προεκλογική δραστηριότητα στην τοπική Ν.Δ. έστω κι αν το τοπίο παραμένει ασαφές, δηλαδή κανείς δεν ξέρει πότε θ΄ αρχίσουν ακριβώς οι εσωκομματικές ψηφοφορίες που έρχονται.

Κι άλλα ονόματα ακούγονται στις συζητήσεις – ανεπίσημα πάντα – κάποιοι έχουνε ήδη αποφασίσει να εμπλακούν στ4ις εσωκομματικές διαδικασίες, κάποιοι άλλοι ακόμη το σκέφτονται. Ο Χρήστος Πριονίδης ακούγεται ότι σκέφτεται να είναι υποψήφιος πρόεδρος για τη δημοτική οργάνωση του κόμματος στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου. Ο Μανόλης Φραντζεσκάκης σκέφτεται – είναι μάλλον πολύ πιθανό – να είναι υποψήφιος στο περιφερειακό όργανο της Ν.Δ. στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκης. Εν τω μεταξύ ο κ. Φραντζεσκάκης με απόφαση του πρώην υπουργού κ. Καράογλου μετέχει στην επιτροπή εργασίας της Ν.Δ. που συντάσσει το πρόγραμμα του κόμματος για τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Μαρία Παραντινού θα είναι υποψήφια πρόεδρος για την τοπική οργάνωση Ν.Δ. Δήμου Καβάλας. Στο περιθώριο μάλιστα της εκδήλωσης την Κυριακή στο LUCY συγκέντρωνε τις απαραίτητες για την υποψηφιότητά της 20 υπογραφές.

Ο Μπάμπης Δράκος παραμένει σίγουρος υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ χωρίς άλλον αντίπαλο. Ο Λευτέρης Κυριακίδης ακούγεται ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για την τοπική οργάνωση Θάσου, ενώ σίγουρα θα είναι υποψήφιος για τη δημοτική οργάνωση Νέστου ο Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Υποψήφιος για τη νέα νομαρχιακή επιτροπή ως μέλος αυτής θα είναι ο Δημήτρης Κλειτσιώτης, ενώ κι ο Ιορδάνης Παπαντίδης θα επιδιώξει να επιλεγεί στη νέα νομαρχιακή επιτροπή. Τέλος ο Θανάσης Φιλόσογλου, γιος του Γιάννη Φιλόσογλου – πρώην δημάρχου Δήμου Ελευθερούπολης – θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ.

 

Διαβάστε επίσης