Ένα μήλο την ημέρα …

 Ένα μήλο την ημέρα …

Το ραντεβού του Μαξίμου με τους αγρότες την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές είναι ακόμα στον αέρα αφού μετά το μπλόκο της Νίκαιας και το μπλόκο των Τεμπών αρνούνται να συναντηθούν υπο αυτές τις συνθήκες με τον πρωθυπουργό και αρνούνται την πρόσκληση.

Για τον λόγο αυτό το Μαξίμου προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα μπλόκα ευελπιστώντας οτι σίγουρα κάποιοι θα ανταποκριθούν και θα υπάρχει έστω και με κάποιους διάλογος γιατί ο κίνδυνος να μην γίνει καθόλου διάλογος είναι υπαρκτός.

Η κυβέρνηση στο προγραμματισμό για την εβδομάδα αυτή θέλει διάλογο και εκτόνωση με τους αγρότες σε πρώτη φάση και σε δεύτερη θα επιδιώξει την επιστροφή των θεσμών που θα οδηγήσει στην επίτευξη της συμφωνίας και στην έναρξη της αξιολόγησης.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είναι ύποπτη και θα μυρίζει εκλογές αφού ο ένας μετά τον άλλο κυβερνητικά στελέχη της κυβέρνησης υποστηρίζουν οτι αν οι θεσμοί δεν καλμάρουν τον λόγο θα έχει ο λαός.

Στον αντίποδα όλων αυτών έχουμε τα καμπανάκια του Στουρνάρα που ζητά  για άλλη μια φορά να τελειώνουμε το ασφαλιστικό που πρέπει να γίνει βιώσιμο να τελειώνουμε με τις μεταρρυθμίσεις και να πέσουμε με τα μούτρα στην αξιολόγηση που δεν πρέπει να καθυστερήσει ούτε μέρα.

Ο Στουρνάρας αν πάνε καλά τα πράγματα και αν ολοκληρωθεί γρήγορα και με επιτυχία η αξιολόγηση βλέπει ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στο τέλος του 2016.

Πιο νωρίς μην περιμένετε τίποτα το ιδιαίτερο και μην περιμένετε και άρση των capital controls που έχει άμεση σχέση με την αξιολόγηση.

Είναι αλήθεια οτι αρκετές κοινωνικές ομάδες στο ξεκίνημα των κινητοποιήσεων των αγροτών ήταν μαζί τους.

Σήμερα ένα μήνα με αποκλεισμένους δρόμους  τα πράγματα έχουν αλλάξει και η μία μετά την άλλη οι κοινωνικές ομάδες ζητούν απο τους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους και να βρούνε άλλο τρόπο διαμαρτυρίας αφού ο συγκεριμένος έχει οδηγήσει τους πάντες στα όρια τους.

Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται στην Βρετανία για την παραμονή ή οχι της χώρας στην Ευρωπαική Ένωση δίνουν προβάδισμα 15% στο ΝΑΙ.

Γιατί ΟΧΙ ;

Η Βρετανία με τους δικούς της όρους και με το δικό της νόμισμα γίνεται δεκτή στην Ε.Ε. και απορώ γιατί να διαφωνούν με μια τέτοια εξέλιξη οι Βρετανοί ;

Θέλουν να έχουν την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να είναι κάτω απο την ομπρέλα της αλλα με το δικό τους νόμισμα.

Ένα λυγισμένο σίδερο και ένα χτύπημα στο κεφάλι του Παντελή Παντελίδη ήταν αρκετό για να κόψει το νήμα της ζωής του λαϊκού τραγουδιστή.

Το ίδιο σίδερο που τρύπησε τον ουρανό του αυτκινήτου του χτύπησε και την κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Νομίζω οτι τα ΜΜΕ θα πρέπει να αφήσουν λίγο την οικογένεια του Παντελίδη να ηρεμήσει γιατί ΄τα τελευταία 24άωρα έχουν αφηνιάσει.

Μπορεί ο Παντελής να ήταν ένας ταλαντούχος λαϊκός τραγουδιστής αγαπητός στον κόσμο αλλα ρε παιδιά κάλμα γιατί εκτός απο το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον υπάρχει και μια οικογένεια που θέλει να κλάψει τον άνθρωπο της μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.

Στα πλάνα που είδαμε απο την κηδεία του Παντελή έξω απο την εκκλησία μερικοί ήρθανε και στα χέρια μετατρέποντας την είσοδο της εκκλησίας θύρα 7 στο Καραϊσκάκη.

Παρελθόν απο τον ΑΟΚ το δίδυμο Κατρακυλάκης – Χατζηασποστολίδης λόγω της πορείας της ομάδας που δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η ομάδα είναι σήμερα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με τις αποφάσεις της διοικούσας αλλάζει σελίδα και προετοιμάζεται για την νέα χρονιά που θα γίνει η μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να αλλάξει κατηγορία.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο και τα λέμε και πάλι το πρωί της Τρίτης.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται.

Θέλουμε να συνεχίσετε να είστε χαμογελαστοί αισιόδοξοι και αυθόρμητοι.

Να έχετε τα μάτια σας 14 και να ξέρετε οτι τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης