Άνοιξε ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης και απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων

 Άνοιξε ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης και απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων

Δεν πρόλαβε να κλειδώσει καλά – καλά η συμφωνία για την τρόϊκα που ανοίγει σε εμάς την εκταμίευση της επόμενης δόσης και σε αυτούς τον δρόνο για απολύσεις 14.000 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2014 και ο πρωθυπουργός βγήκε να το πανυγηρίσει με ένα ξέφρενο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Ο πρωθυπουργός πανυγήρισε το κλείσιμο της συμφωνίας με τον απολογισμό απο αυτά που κερδίσαμε και αυτά που χάσαμε για να προκύψει αυτή η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που θα ερχότανε έτσι και αλλιώς.

Αργά ή γρήγορα.

Το θέμα ήτανε και για αυτό και η καθυστέρηση, πόσα θα έχανε η ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες για να φθάσουμε στην συμφωνία αυτή η Ελλάδα θα χάσει 14 χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απώλεια για την ελληνική πλευρά που μετράει και άλλες ήττες όπως αυτή στο χαράτσι της ΔΕΗ που και το 2013 θα συνεχίσει να εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Το μόνο που κερδίσαμε απο αυτές τις διαπραγματεύσεις ,αν μπορεί να θεωρηθεί νίκη , είναι οι πολλές δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο που αν ήτανε λογικές θα μπορούσε να τις πληρώσει ο έλληνας και θα ζητούσε δόσεις.

Επειδή όμως αυτά που ζητάνε ο έλληνας δεν μπορεί να τα δώσει γιατί δεν τα έχει αναγκάζονται και κάνουν πολλές δόσεις.

Αφού λοιπόν κάναμε το σκατό παξιμάδι τώρα μας λένε και αυτό το παξιμάδι να το κόψουμε σε πολλά κομματάκια.

Παρόλα αυτά ο έλληνας πρωθυπουργός βλέπει μετά το τέλος και αυτής της δύσκολης χρονιάς φώς στο τούνελ και μας λέει οτι σε λίγο η Ελλάδα θα ζεί χωρίς μνημόνια αποφεύγοντας όμως να προσδιορίσει αυτό το λίγο.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι οι δανειστές μας πήρανε οτι μπορούσανε απο την ξεζουμισμένη πλέον Ελλάδα και εμείς απο αυτούς δεν πήραμε τίποτα.

Τώρα θα πάρουμε 2, 8 δις και μέσα στο Μάη τα 6 δις εκ των οποίων τα 5,6 τους τα χρωστάμε απο ελληνική ομόλογα που λήγουν και καταλαβαίνετε οτι δεν θα μπούνε ποτέ στα ελληνικά ταμεία.

Υπάρχουν βέβαια εκτός απο τις δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργου ΄και οι δηλώσεις του Τόμσεν που ηγείται της τρόϊκας ο οποίος μας λέει οτι μπορούμε να ανταπεξέλθούμε στους στόχους μας έχουν βάλει χωρίς επιπλέον μέτρα.

Το παληκάρι μίλησε και μας είπε οτι δεν πρόκειτα να πάρουν άλλα μέτρα και οτι παρά τα λάθη τους είμαστε σε καλό δρόμο.

Εμείς που απομείναμε σε καλό δρόμο και χιλιάδες έλληνες που δεν αντέξανε κάτω απο το χώμα γιατί ξυπνήσανε ένα πρωί και τους κυνηγούσανε θεοί και δαίμονες.

Μουδιασμέμοι πάμε για την εβδομάδα των παθών

Κατα τα άλλα με ένα μούδιασμα σύνηθες τα τελευταία χρόνια για την Ελλάδα και τους έλληνες πάμε βούρ για την μεγάλη εβδομάδα των παθών και την ανάσταση του θεανθρώπου.

Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ αρχίζει και καλυτερεύει και αυτό που νομίζω οτι θα ξεχάσουμε απο εδώ και στο εξής είναι οι συχνές βροχοπτώσεις.

Απο σήμερα και μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα η ΕΜΥ δίνει αρκετά μεγάλα διαστήματα της ημέρας με συννεφιά αλλα δεν δίνει βροχές γιατί φέτος κοντέψαμε απο τόσο νερό που φάγαμε να γίνουμε δελφίνια.

Είναι πολλά

τα λεφτά Άρη

Κάπου διάβασα οτι ο τούρκος ηθοποιός που υποδύεται τον Σουλτάνο τον μεγαλοπρεπή παίρνει 50.000 χιλιάδες δολάρια για κάθε επεισόδιο.

Καταλαβαίνετε ο άνθρωπος όταν θα τελειώσει το σήριαλ αυτό που είναι σε επεισόδια σαν την ΛΑΜΨΗ θα είναι ένας άλλος άνθρωπος απο τα λεφτά που θα έχει μαζέψει.

Για τόσα λεφτά εγώ έκανα και την Μαχιτεβράν !

Άκου 50.000 χιλιάδες για κάθε σήριαλ.

Αυτά ακούνε οι περισσότεροι έλληνες ηθοποιοί που είναι συην ανεργία και λόγω κρίσης και λόγω των τούρκικων σήριαλ και τους έρχεται να ανέβουν στο πιο ψηλό βουνό οχι για να τραγουδήσουν.

Να βρεθεί λύση …

Μακάρι να βρεθεί λύση στα διοικητικά του ΑΟΚ αλλα οι γιαγιάδες που λέγανε όπου ακούς πολλά κεράσια κράρα μικρό καλάθι κάτι ξέρανε.

Αυτό δεν σημαίνει οτι αμφισβητούμε το ενδιαφέρον των ανθρώπων αυτών απλά περιμένουμε με ψυχριαμία τις επόμενες κινήσεις τους αφού μέχρι αυτό το σημείο που έχει φθάσει το δικό τους ενδιαφέρον είχε φθάσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον και άλλων ανθρώπων που όμως στο τέλος λακίσανε.

Για τον λόγο αυτό κάντε υπομονή και οχι τυμπανοκρουσίες.

Οτι είναι να γίνει θα γίνει και μακάρι αυτό που θα γίνει να γίνει να είναι για το καλό του ΑΟΚ.

Αδειάζει το νησί

Φεύγουν γεμάτα τα φέρι απο το νησί του ΩΝΑΣΗ με πράγματα του ΩΝΑΣΗ αφού η εγγονή του ΩΝΑΣΗ αποφάσισε και πούλησε το νησί στην Κατερνία κόρη Ρώσου Κροίσου που θα κάνει τον ΣΚΟΡΠΙΟ αγνώριστο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

Ιδιαίτερα τους φίλους γιατί τους εχθρούς τους ξέρεις και φυλάγεσαι.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Να ξέρετε οτι στο τέλος όπως λένε και οι Ινδοί όλα θα πάνε καλά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης