Άργησε αλλά ήρθε το Aegean Odyssey

 Άργησε αλλά ήρθε το Aegean Odyssey

Με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας ώρας κατέπλευσε χθες το μεσημέρι στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας, Aegean Odyssey. Είναι ένα από τα κρουαζιερόπλοια που ειδικά φέτος μας επισκέπτονται συχνά. Η χθεσινή του άφιξη ήταν η 3η από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ θα μας επισκεφθεί πάλι τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Βάσει πληροφοριών που δεν επιβεβαιώθηκαν το Aegean Odyssey, άργησε να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας, αν και αναχώρησε νωρίς το πρωί από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, λόγω μηχανικής βλάβης, εξ αιτίας της οποίας ανέπτυξε μικρή ταχύτητα. Πάντως τα ξημερώματα χθες αμέσως μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο που μεταφέρει Ευρωπαίους κι Αμερικάνους τουρίστες, κινήθηκε πολύ κοντά στο Άγιο Όρος, προκειμένου οι επιβάτες του πλοίου, παρά το πρωϊνό της ώρας, να δούνε μέσα από το πλοίο τα μοναστήρια στην ίδια περιοχή.
Υποδοχή στο κρουαζιερόπλοιο και τους επιβάτες δεν έγινε από τη Δημωφέλεια. Ο μόνος έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στο πλοίο χθες ήταν από την υπηρεσία του τελωνείου Καβάλας.
Το Aegean Odyssey αναχώρησε στις 9.30 το βράδυ, με επόμενο προορισμό τη Λήμνο. Οι επιβάτες του πλοίου, επιβιβάστηκαν – όση ώρα αυτό ήταν στην Καβάλα – σε πέντε τουριστικά λεωφορεία, κινήθηκαν σε εκδρομές και ξεναγήσεις. Οι περισσότεροι στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

 

Διαβάστε επίσης