Άφησαν το ματς λόγω εκτροπής οχήματος στη γειτονιά τους!

 Άφησαν το ματς λόγω εκτροπής οχήματος στη γειτονιά τους!

Στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου, δηλαδή την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Κολομβία, αναστατώθηκε τμήμα της οδού Λάμπρου Πορφύρα, στην Κηπούπολη. Η περιοχή βρίσκεται πίσω από το δημοτικό σχολείο της Κηπούπολης.
Επιβατικό αυτοκίνητο ανέβαινε την οδό Λ. Πορφύρα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο. Στην αρχή το αυτοκίνητο χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, επί της ίδιας οδού. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο, χτύπησε στο πεζοδρόμιο, και ντελαπάρησε.
Από το θόρυβο οι κάτοικοι της περιοχής, βρήκανε στα μπαλκόνια τους, βλέποντας ξαφνικά ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο, το δε οδηγό του να προσπαθεί ν΄ απεγκλωβιστεί βγαίνοντας από την πίσω πόρτα.
Οι κάτοικοι της οδού Πορφύρα έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Οι ίδιοι απ΄ ότι φαίνεται έσπρωξαν το αυτοκίνητο προκειμένου αυτό να επανέλθει στην κανονική του θέση.
Στο μεταξύ στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά και η ελληνική αστυνομία. Το πρόβλημα ήταν ότι το αυτοκίνητο λόγω του ότι αναποδογύρισε στη συνέχεια δε λειτουργούσε. Αλλά κι αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίσθηκε.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου ξαφνιασμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Οι κάτοικοι της οδού Λ. Πορφύρα έχασαν τουλάχιστον το 1ο ημίχρονο, ασχολούμενοι με το περιστατικό στο οποίο όπως ήταν λογικό, έδωσαν προτεραιότητα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, πέραν του ότι τρόμαξε, δεν έπαθε το παραμικρό.
Εν τω μεταξύ η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε δύο γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδος.
-Το απόγευμα της Παρασκευής στην Καβάλα συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής εγκλήματος, αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, 31 ετών, διότι βρέθηκε ν΄ ασκεί υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση, προστατευτικά κράνη μηχανής, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια.
Κατασχέθηκαν τρία προστατευτικά κράνη.
-Την Παρασκευή σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του σταθμού Ορφανίου, συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, πράξη η οποία φαίνεται να είχε ξεκινήσει το Μάρτιο του 2013.

Διαβάστε επίσης