• 19 Μαΐου 2024,

Έβρος Σουφλίου- Ορφέας Ελ 1-0: Φωνάζει για ακυρωθέν γκολ * Βυζάντιο- Οδυσσέας Αναγέννησης 1-1: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος * ΠΑΟ Κοσμίου- Αρης Ακροποτάμου: Κράτησε ο Χατζηνικολής

 Έβρος Σουφλίου- Ορφέας Ελ 1-0: Φωνάζει για ακυρωθέν γκολ *  Βυζάντιο- Οδυσσέας Αναγέννησης 1-1: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος * ΠΑΟ Κοσμίου- Αρης Ακροποτάμου: Κράτησε ο Χατζηνικολής

Έβρος Σουφλίου- Ορφέας Ελ 1-0: Φωνάζει για ακυρωθέν γκολ

Ο Ορφέας πέτυχε γκολ στο 89` μετά από φάουλ του Μπαμπατζάνη, πρώτη κεφαλιά του Γ. Ελευθεριάδη και δεύτερη κεφαλιά του Κ. Ελευθεριάδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Ο Έβρος πέτυχε στο 45+ το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι με σουτ του Δαμιανίδη. Σο πρώτο ημίχρονο ο Ορφέας ήταν κακός ενώ ισορρόπησε στην επανάληψη.

Στο 90+ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αραμπατζής των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις.

Σουφλί: Παμπορίδης, Τσαπάνης, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Αντωνιάδης, Ναθαναηλίδης 70` Οτέμπερης, Ευφραιμίδης 80` Παπαναστασίου, Αραμπατζής, Εμρέ, Δαμιανίδης 90` Δούπας, Λαζαρίδης.

Ορφέας Ελ: Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Παπαδάτος, Σταματόπουλος, Ελευθεριάδης Κ, Μπαμπατζάνης, Δανιόλος 55` Χαραλαμπίδης, Χριστοδουλίδης, Ελευθεριάδης Ι, Σαββατιανός 65` Σάσος, Βερβερίδης 70` Πασχαλίδης.

Βυζάντιο- Οδυσσέας Αναγέννησης 1-1: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος

Τα μοιράστηκαν όλα Βυζάντιο και Οδυσσέας στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος. Ακόμη και τα… δοκάρια. Οι γηπεδούχοι 1-0 στο 28` με γκολ του Μιχαηλίδη ύστερα από σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 43` με πέναλτι του Τσιφτελίδη. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Το Βυζάντιο στο 34` με τον Μαυρομάτη αφού η μπάλα βρήκε και αντίπαλο αμυντικό και οι φιλοξενούμενοι στο 49` με τον Ξανθόπουλο.

Οι συνθέσεις.

Βυζάντιο: Αγαθόπουλος, Χαραλαμπίδης, Γεωργαντέλης, Φωτόπουλος Χ 71` Παπουνίδης, Μαυρομάτης, Αϊβάζης, Μιχαηλίδης, Σπυρίδης, Λόλης, Προβατίδης, Μπατάκογλου.

Οδυσσέας: Πρόντζιος, Ζάντσιος, Γκέκας 46` Μούρας, Μάτας, Χατζάκος, Ντόλας 61` Τσιμπούν, Χουρουζίδης, Σιμπλιμίδης, Ξανθόπουλος, Τσιφτελίδης, Μπακάλης.

ΠΑΟ Κοσμίου- Αρης Ακροποτάμου: Κράτησε ο Χατζηνικολής

Ο Παπαδόπουλος πέτυχε με σουτ το χρυσό γκολ του Αρη μέσα στο Κόσμιο, ενώ ο Χατζηνικολής ήταν πολύ καλός και κράτησε το μηδέν σε δυο τρεις περιπτώσεις. Το παιχνίδι έγινε σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο ενώ κρίθηκε στη δύναμη. Η νίκη είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη.

Η σύνθεση του Αρη: Χατζηνικολής, Κάπατζης, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Μαλακογιάννης, Μανάφης 68` Τσορμπατζής, Σάσος 87` Μαρούδας, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης 75` Μεμούρης.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης