Έγινε αξιολόγηση

 Έγινε αξιολόγηση

Του προσωπικού του Νοσοκομείου με 60 νοσηλευτές «ανεπαρκείς»

Την οξύτατη αντίδραση του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο προκάλεσε αιφνιδιαστική απόφαση του διοικητή Χρήστου Κοπατσάρη να προχωρήσει σε αξιολόγηση του προσωπικού, βάση της οποίας (διαβάζουμε στην ανακοίνωση του σωματείου) 60 νοσηλευτές κρίθηκαν ανεπαρκείς. Κατά το ίδιο κείμενο «οδηγούνται» εμμέσως πλην σαφώς στην «δεξαμενή» των διαθεσιμοτήτων 89 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καβάλας. Όλα αυτά αφορούν δεδομένα του 2013. Το σωματείο καταθέτει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να ακυρώσει δικαστικά την απόφαση του κ. Κοπατσάρη.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου ενημερώθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από υπερκείμενες αρχές για αυτή του την υποχρέωση. Όλα έγιναν από εκεί που δεν το περίμενε κανείς μέσα σε δύο 24ωρα. Την Παρασκευή το μεσημέρι η απόφαση Κοπατσάρη «ανέβηκε» στη Διαύγεια. Εκεί την διάβασαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές με αποτέλεσμα να υπάρξει η προαναφερθείσα συνέχεια.
Όλα αυτά ενώ την Τετάρτη (μεθαύριο) υπάρχει απεργία όλων των δημοσίων υπαλλήλων με θέμα την αξιολόγηση του 2014. Η ΑΔΕΔΥ Καβάλας φαίνεται να συμμετέχει σε κοινή διαμαρτυρία με το ΠΑΜΕ έξω από το Διοικητήριο. Ήδη το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί της ίδιας μέρας.

Διαβάστε επίσης