Έκθεση γάμου, βάπτισης στο εκθεσιακό κέντρο

 Έκθεση γάμου, βάπτισης στο εκθεσιακό κέντρο

Ανακοινώθηκε και ήδη άρχισε να διαφημίζεται η έκθεση γάμου, βάπτισης και σπίτι από την αρχή, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης, 28 με 30 Μαρτίου.

Πρόκειται για μία έκθεση προερχόμενη από την ιδιωτική πρωτοβουλία καθώς διοργανώνεται από την εταιρία ΕΧPO VISION. Η έκθεση αυτή δίνει ζωή, δημιουργεί κινητικότητα στο εκθεσιακό κέντρο, γίνεται σε συνεργασία με το επιμελητήριο, του οποίου οι προσπάθειες προς την ίδια κατεύθυνση, έγιναν αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Το επιμελητήριο προσπαθεί να διοργανώσει άμεσα ή έμμεσα, έκθεση τροφίμων και ποτών. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό να γίνει την άνοιξη. Το σχέδιο για μία έκθεση τουρισμού, πάλι στο εκθεσιακό κέντρο, δεν έχει προς το παρόν ουσιαστικό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Κατόπιν τούτου οι προσπάθειες που κάνει συντονισμένα το επιμελητήριο για ν΄ αξιοποιήσει το εκθεσιακό κέντρο, είναι προσπάθειες φιλότιμες, απευθύνονται στη Βόρεια Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και στην Αθήνα. Μέχρι τώρα όσες προσπάθειες έγιναν δεν είχαν το αποτέλεσμα που η διοίκηση του εκθεσιακού κέντρου θα περίμενε. Απευθύνθηκε σε ειδικούς, ζήτησε τη βοήθεια τους, πλην όμως η οικονομική κρίση και το κόστος ως προς τη διοργάνωση μιας έκθεσης, λειτουργούν με τέτοιον τρόπο, που τα σχέδια ενώ υπάρχουν, δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν.

Ελπίδα δημιουργεί η έκθεση του Μαρτίου, με το γάμο, τη βάπτιση και την κατοικία. Πολλοί ελπίζουν ότι με αφορμή αυτό το γεγονός είναι πιθανό την άνοιξη και αρχές καλοκαιριού πάλι στο εκθεσιακό κέντρο να οργανωθεί μία ακόμη έκθεση.

Όλο αυτό το διάστημα το επιμελητήριο συντηρεί το χώρο, τον κρατά λειτουργικό, ξοδεύοντας από το ταμείο του, αρκετά χρήματα.

Πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι η έκθεση του Μαρτίου, για το γάμο, τη βάπτιση και το σπίτι, αναμένεται να φιλοξενηθεί σε όλο σχεδόν το ακίνητο, καθώς με τα έως τώρα στοιχεία, θα είναι μία μεγάλη έκθεση.

 

Διαβάστε επίσης