• 6 Μαΐου 2024,

Έκλεισαν Κούτεφ- Κοτίτσας

 Έκλεισαν Κούτεφ- Κοτίτσας

Χθες ο ΑΟΚ προχώρησε σε δυο μεταγραφές. Συγκεκριμένα απέκτησε δανεικό από τη γειτονική Ξάνθη για 6 μήνες το Βούλγαρο Ντανιέλ Κούτεφ. Ο Κούτεφ είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Πρόσφατα η Ξάνθη τον απέκτησε από τον Εχίνο Σπορ και πήρε την απόφαση να τον παραχωρήσει μέχρι το καλοκαίρι στον ΑΟΚ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Για τον Κούτεφ ακούγονται καλά λόγια. Σίγουρα δεν έχει την εμπειρία της κατηγορίας αλλά είναι παίκτης με πολλές φιλοδοξίες.

Επίσης υπέγραψε ο 26χρονος Ευθύμης Κοτίτσας που αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Ο Κοτίτσας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Ιωνικό, όπου έπαιξε μέχρι το Δεκέμβριο του 2009. Με πιο γεμάτη περίοδο την 2006-2007, με 21 συμμετοχές. Στη συνέχεια μεταγράφηκε για 6 μήνες στην Ξάνθη. Εκεί αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι.

Τη σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου σε 19 παιχνίδια.

Το 2010- 2011 έπαιξε στον Λεβαδειακό σε 11 ματς ενώ πέρσι δεν είχε συμμετοχές με την ίδια ομάδα στη Σουπερ Λιγκ. Οι δυο τους θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, για το ματς της Κυριακής, αφού αναμένεται να εκδοθούν δελτία από την ΕΠΟ. Ο Κοτίτσας «έφαγε» στην στροφή τους άλλους δυο υποψήφιους για τη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού, που ήταν ο Γαλανόπουλος και ο Πετκάκης.

Επίσης χθες θα ολοκληρωνόταν και η μεταγραφή του 21χρονου Ουσμάν Μπάρι από τη Νέα Γουϊνέα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ο ΑΟΚ θα κάνει σίγουρα μια ακόμη μεταγραφή, στη θέση του αμυντικού μέσου. Εκεί όπου υπάρχει κενό με τη φυγή του Ντιέ. Επίσης κοιτάζει και για έναν παίκτη περιοχής.

Αν τελικά εκδοθούν όλα τα δελτία, ο ΑΟΚ την Κυριακή θα παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο. Επιστρέφει ο Ενσαλίβα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο Παγώνης που είναι τιμωρημένος. Ο Παπαδόπουλος υπολογίζει και τον Μπρατσιάνι που αποθεραπεύτηκε.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν απόγευμα. Ο Προβατίδης και ο Σεφερίδης θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα, αν τελικά υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΟΚ, ενώ μάλλον θα παίξουν την Κυριακή αντιμέτωποι στο ντέρμπι του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ανάμεσε σε Αρη Ακροποτάμου και Βυζάντιο Κοκκινόχωματος.

 

Διαβάστε επίσης