Έκλεισε ο ΑΟΚ με Νέστο αλλά απαγορεύτηκαν τα φιλικά

 Έκλεισε ο ΑΟΚ με Νέστο αλλά απαγορεύτηκαν τα φιλικά

Φιλικό παιχνίδι με το Νέστο προγραμμάτισε ο ΑΟΚ, το Σάββατο που μας έρχεται, αλλά το ματς θα γινόταν στο γήπεδο της Χρυσούπολης με ώρα έναρξης στις 16.30, είναι στον αέρα. Το φιλικό με την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη είχε αναβληθεί πάλι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όταν ο Νέστος έπαιξε αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλων Χρυσοχωρίου. Στο ξεκίνημα της τοπικής Σουπερ Λιγκ, ο Νέστος μετράει δυο άνετες νίκες με 7-0 επί της ΑΕΚ και 4-0 επί του ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης Ισπυρλίδης θα είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση του Ζουνίνιο και του Πόποβιτς, που μάλλον θα αγωνιστούν όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Τα δελτία τους ίσως μέχρι την Παρασκευή, θα εκδοθούν. Η απαγόρευση των φιλικών αλλάζει το πρόγραμμα.
Ο Ισπυρλίδης θα χρησιμοποιούσε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Θα αγωνιζόταν ο Παππάς και ο Κοσμίδης που δεν αγωνίστηκαν στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλων Αρναίας.
Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν το απόγευμα. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Δεν υπάρχουν τραυματίες, είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση στο Ισπυρλίδη.

Διαβάστε επίσης