Έμμεση παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

 Έμμεση παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έδωσε  το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος. Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στα γραφεία της δημοτικής παράταξης, «Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ», κοντά στο ταχυδρομικό κατάστημα. Εμμέσως πλην σαφώς ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, αν και όσοι βρίσκονταν δίπλα στο Μ. Παπαδόπουλο, την ώρα της συνέντευξης τύπου, ανακοινώθηκε ότι μετέχουν στην επιτροπή η οποία έχει ως αποστολή να διαμορφώσει το πρόγραμμα και την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις που θα υπάρξουν από τις πολίτες.

Ο Μ. Παπαδόπουλος μίλησε για τις βασικές αρχές των προτάσεων και του προγράμματός του, παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη, αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις – πρωτοβουλίες του συνδυασμού. Όπως είπε στα μέσα Φεβρουαρίου στην κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού, θα γίνει επίσημα πια η ανακοίνωση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

«Δεν μας νοιάζει το παρελθόν, παρά μόνο η επόμενη μέρα», είπε ο Μ. Παπαδόπουλος, που σημείωσε ότι θα πρέπει παρά το ότι είναι ανεξάρτητη η παράταξη που δημιούργησε, να γίνεται συνομιλία με τους πολιτικούς οργανισμούς.

Αρκετά στη συνέντευξη τύπου μίλησε και ο Νίκος Κιοσές, που ανακοινώθηκε ότι είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της παράταξης, «Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ».

Ο Ν. Κιοσές σε ερώτηση για το αν είναι όντως καλές οι σχέσεις μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων στην Καβάλα, είπε ότι σε ότι αφορά τον «Τόπο της ζωής μας», αυτό το κλίμα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ υποψηφίων δημάρχων είναι πραγματικό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το συνδυασμό όπου αναφέρεται το εισαγωγικό κείμενο του Μάκη Παπαδόπουλου:

 

«Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας μας έγινε στις 8 Οκτωβρίου 2013, χωρίς καμία υποστήριξη από οποιονδήποτε κομματικό ή πολιτικό χώρο.

Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας γιατί γνωρίζουμε πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη της κοινωνίας μας να εκφραστεί μέσα από μία νέα πραγματικά και ουσιαστικά Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση και στις 19 Νοεμβρίου στους Φιλίππους ανακοινώσαμε τη δημιουργία του «Τόπου Της Ζωής Μας».

Σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, τα μηνύματα των πολιτών, μας δικαιώνουν και οι φωνές των υποστηρικτών μας πληθαίνουν.

Μέσα από την παρουσία μας και την δράση μας, παρουσιάσαμε τις θέσεις μας για την αυτοδιοίκηση, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην κοινωνική αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια, την ενότητα όλων των κοινωνικών δυνάμεων και την συνεργασία όλων των φορέων.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, θα δώσουμε στη δημοσιότητα την διακήρυξη του συνδυασμού «Ο Τόπος Της Ζωής Μας» και το σχέδιο τοπικών προτεραιοτήτων για τον Δήμο Καβάλας και θα ξεκινήσουμε έναν Ανοιχτό Κοινωνικό Διάλογο με τους δημότες του Δήμου Καβάλας, τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους και τους εκπροσώπους όλων των κοινωνικών ομάδων».

 

Διαβάστε επίσης