• 19 Μαΐου 2024,

Έναρξη εργασιών στο Ίδρυμα

 Έναρξη εργασιών στο Ίδρυμα

Εντός των ημερών εργαζόμενοι του Δήμου Καβάλας θα βρεθούν στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» για ν΄ αρχίσουν τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Αυτές θα περιοριστούν στο ισόγειο του κτηρίου, το οποίο υπολογίζεται να είναι έτοιμο μετά από έναν μήνα.

Οι εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες για να διευκολύνουν το ίδρυμα ώστε τον Οκτώβριο ν΄ απευθυνθεί στο αρμόδιο ζητώντας αυτό να το πιστοποιήσει.

Προηγήθηκαν πολλές διαβουλεύσεις, συνεννοήσεις, εθελοντική προσφορά ιδιωτών. Μηχανικοί εργάστηκαν εθελοντικά προετοιμάζοντας τις εργασίες, στο γνωστό σενάριο λειτουργίας μόνο του ισογείου και όχι του πρώτου ορόφου του κτηρίου.

Οι εργασίες με προσωπικό του Δήμου Καβάλας θ΄ αρχίσουν εντός των ημερών και θα διαρκέσουν από 15 ημέρες έως ένα μήνα.

Όταν ολοκληρωθούν τότε το ίδρυμα που στο μεταξύ θα έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θ΄ απευθυνθεί στο αρμόδιο υπουργείο ζητώντας να το πιστοποιήσει.

Η πιστοποίηση είναι απαραίτητη για τις συναλλαγές που θα έχει το ίδρυμα «Αγίας Μαρίνας» με το κράτος. Θα μπορεί δηλαδή να εισπράττει χρήματα, από το κράτος για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η χρονική διάρκεια υπολογίζεται ότι θα είναι τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης