Έξοδος απο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αλλα οχι απο την έξοδο κινδύνου

 Έξοδος απο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αλλα οχι απο την έξοδο κινδύνου

Ο Τόμσεν , ο επικεφαλής της τρόϊκας και ο πιο ζόρικος ελεγκτής, στο σενάριο εξόδου της χώρας μας απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ απάντησε εκβιαστικά θέτοντας στο τραπέζι την εύθραστη όπως την χαρακτήρισε έξοδο της χώρας στις αγορές που θα γίνει ακόμα πιο εύθραστη σε περίπτωση που η Ελλάδα επιλέξει τους επόμενους μήνες να πορευτεί μόνη της χωρίς βοήθεια και επιτήρηση.
Είναι φανερή η προσπάθεια που κάνει ο επικεφαλής των ελεγκτών να προλάβει οποιαδήποτε μορφή “ανταρσίας – ανεξαρτησίας” απο την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.
Μόνο που δεν έχει καταλάβει ο Τόμσεν οτι αν δεν τους προλάβει ο ίδιος θα τους προλάβει σίγουρα ο Τσίπρας.
Η έξοδος απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ είναι το μόνο επιχείρημα που μπορεί να σταθεί σήμερα , και μετά απο όλα ΄όσα έχουν προηγηθεί και έχει τραβήξει ο ελληνικός λαός, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται ώς ανακουφιστής να πάρει όλα τα μαράζια και τους καυμούς των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών.
Εκτός και αν θέλει ο Τόμσεν τα επόμενα χρόνια να διαπραγματεύεται με τον Αλέξη τον Τσίπρα.
Παίζει και αυτό το σενάριο.
Πάντως η κυβέρνηση το βράδυ της Παρασκευής πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης και βλέπει πιο χαλαρά τους επόμενους μήνες μέχρι την έναρξη της διαδικασίας της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας που το πιο πιθανό είναι να οδηγήσει σε βουλευτικές εκλογές αφού πέρα του σεναρίου να κατέβει ο Κώστας Καραμανλής και να μαζευτούν τα κουκιά δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση μόνο η υποψηφιότητα Κώστα Καραμανλή μπορεί να μαζέψει τις απαραίτητες ψήφους προκειμένου να αποφύγουμε τις βουλευτικές εκλογές και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο απλά αυτή η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει απο οποιαδήποτε άλλη.
Οι φωνές που ακούγονται για υποψηφιότητες απο τον χώρο του πολιτισμού μπορεί να ακούγονται ευχάριστα αλλα δεν πρόκειται να δώσουν λύση στο πρόβλημα της εκλογής αφού δεν θα μαζέψουν τον απαραίτητο αριθμό ψήφων προκειμένου να αποφύγουμε τις βουλευτικές εκλογές.
Ο Σαμαράς που βλέπει εκλογές στο βάθος θέλει να να βγεί απο τα ΜΝΗΝΟΝΙΑ αλλα θέλει να βγεί απο την κανονική έξοδο της Ευρωπαϊκής επιτήρησης και οχι απο την ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ διότι η έξοδος απο την έξοδο κινδύνου θα έχει συνέπειες όπως μας επισημαίνουν καθημερινά με τις δηλώσεις τους κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Φοβάμαι οτι για άλλη μια φορά η ελληνική πλευρά σε αυτό το εγχείρημα της εξόδου θα πρέπει να μετρήσει εχθρούς και φίλους και στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας σίγουρα οι εχθροί είναι πολλοί και οι φίλοι ελάχιστοι με πολύ χλιαρή διάθεση να υποστηρίξουν την χώρα μας σε αυτή την προσπάθεια.
Κατα τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε ανοιξιάτικα αφού ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ θα είναι ανοιξιάτικος με τον ήλιο κυρίαρχο στον ουρανό της πόλης μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο άλλος ο παλαβός ο επιβάτης της πτήσης των Αμερικανικών Αερογραμμών που φώναζε οτι ήτανε στην Αφρική και οτι έχει έμπολα πως τον είδατε ;
Ξεσήκωσε ολόκληρη πτήση και ταλαιπώρησε για δύο ώρες τους επιβάτες της αφού έπρεπε να περιμένουν μέσα στο αεροσκάφος μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι απο τις υγεινομικές υπηρεσίες.
Υπάρχει ένα κομμωτήριο στην Αθήνα που χρεώνει το ανδιρκό κούρεμα 8 ευρώ και 5 ευρώ το καραφλοκούρεμα το οποίο το χαρακτηρίζει και ΄ως μερεμέτι.
Οσο πιο ΄λίγες τρίχες πάνω στο κεφάλι τόσο λιγότερα ευρώ.
Σωστός ο κομμωτής.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης