• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Έρχεται η ώρα των έργων στα πάρκιγκ

 Έρχεται η ώρα των έργων στα πάρκιγκ

Συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες του Δήμου Καβάλας στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στο πάρκο Φαλήρου και στην οδό Βενιζέλου, το γνωστό φιλόδοξο έργο που θα βελτιώσει συνολικά τις περιοχές, κοντά στους δύο δρόμους. Οι εργασίες αφορούν τον κόμβο Φαλήρου, το πεζοδρόμιο δίπλα στην οδό Ερυθρού Σταυρού, από το Φάληρο μέχρι το ύψος του διοικητηρίου, την ανακατασκευή χώρου στο πάρκο Φαλήρου, αλλά και τη σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης αποχέτευσης του ανοιχτού κολυμβητηρίου.

Σύντομα οι εργασίες θα φτάσουν και στους δύο χώρους στάθμευσης, δηλαδή στο πάρκινγκ δίπλα από το διοικητήριο, αλλά και στο πάρκινγκ της Ροδόπης απέναντι από το δημοτικό κήπο.

Χθες για πρώτη φορά οι εργασίες επεκτάθηκαν σε ένα μικρό κομμάτι του πάρκινγκ δίπλα από το διοικητήριο. Ουσιαστικά ξεκίνησε μία νέα σύνδεση του ανοιχτού κολυμβητηρίου ύδρευση – αποχέτευση.

Οι εργασίες που άρχισαν χθες δεν θα εμποδίσουν τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς στον ίδιο χώρο το Σάββατο.

Όπως προετοιμάζεται ο εργολάβος θα επέμβει πρώτα στο πάρκινγκ του διοικητηρίου. Όσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η επέμβασή του στο χώρο, η λαϊκή αγορά θα μεταφερθεί προσωρινά στο πάρκινγκ της Ροδόπης.

Στο πάρκινγκ του διοικητηρίου θα γίνει έργο ουσιαστικά μόνο ασφαλτόστρωσης. Γι΄ αυτό και ο χώρος θα είναι εκτός λειτουργίας λόγω έργων, το πολύ για δέκα μέρες. Αμέσως μετά στην άσφαλτο που θα στρωθεί στο χώρο στάθμευσης θα γίνει διαγράμμιση.

Σϋντομα θ΄ αρχίσουν κι οι εργασίες τοποθέτησης νέων πλακιδίων στο πεζοδρόμιο από το πάρκο Φαλήρου προς τον ομώνυμο κόμβο.

Προς το παρόν οι εργασίες εξελίσσονται πολύ γρήγορα και πολύ ικανοποιητικά. Έχει ήδη κατασκευαστεί τοίχος αντιστήριξης στη βόρεια πλευρά της οδού Ερυθρού Σταυρού, δίπλα από την τράπεζα προκειμένου στο σημείο να επεκταθεί το πεζοδρόμιο.

 

 

Διαβάστε επίσης