Έρχεται σκοπευτής από τη Βουλγαρία

 Έρχεται σκοπευτής από τη Βουλγαρία

 

Μία ολόκληρη ειδική διαδικασία είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην Καβάλα και την Αθήνα. Πρόκειται για την έκδοση ειδικής άδειας προκειμένου να έρθει στην πόλη μας, να λάβει μέρος σε σκοπευτικούς αγώνες, που οργανώνει ο σκοπευτικός σύλλογος Καβάλας, αρχές Σεπτέμβρη, σκοπευτής από τη Βουλγαρία.

Η διαδικασία είναι ειδική. Εμπλέκεται και ο υφυπουργός αθλητισμούς, αλλά και το υπουργείο προστασίας του πολίτη, επειδή η ένωση με τη Βουλγαρία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Υπεγράφη χθες 13 Αυγούστου, η σχετική απόφαση από τον υφυπουργό παιδείας και θρησκευμάτων, πολιτισμού και αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη, με την οποία εγκρίνεται η μετάκληση ενός αθλητή σκοποβολής από τη Βουλγαρία, για να λάβει μέρος στους αγώνες σκοποβολής, 10ο κύπελλο «Φίλιππος» που θα γίνουν στην Καβάλα, 9 Σεπτεμβρίου.

Το υπουργείο προστασίας του πολίτη, που ενημερώνεται παρακαλείται για τις δικές του ενέργειες όσον αφορά την εισαγωγή και εξαγωγή των όπλων και του σκοπευτικού υλικού.

Οι αγώνες οργανώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Καβάλας. Πρόκειται για το 10ο κύπελλο «Φίλιππος 2012». Θα διεξαχθεί σε κατηγορίες ανδρών – γυναικών – εφήβων – βετεράνων και παλαίμαχων.

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 50 Ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουνε όσοι σκοπευτές είναι εφοδιασμένοι με τη σχετική άδεια, είναι μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας για το 2012.

Στην οργανωτική επιτροπή μετέχει ο Δημήτρης Κλάμπης και ο Δημήτρης Τζίμας. Οι κριτές θα είναι πιστοποιημένοι.

Σημειώνεται ότι όλοι όσοι μετέχουν στη διοίκηση πεδίου του αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα θα έχουνε τη δυνατότητα να αθληθούν μία μέρα πριν τους αγώνες.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και αύριο 15 Αυγούστου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης